Cota 35 ca Barcelona sa castige cu Real Sociedad

Sambata, incepand cu ora 17:15, Barcelona o va intalni in deplasare pe Real Sociedad, in incercarea sa de a ramane cu maximum de puncte. Dupa victoria cu 8-2 de etapa trecuta in fata Huescai, cu siguranta elevii antrenati de Ernesto Valverde sunt motivati pentru ca si sambata sa reuseasca o diferenta asemanatoare. In orice caz, este foarte probabil ca echipa catalana sa se impuna, avand in vedere ca a facut asta in ultimele 5 intalniri directe. Acum ai cota 35 ca Barcelona sa castige cu Real Sociedad. Asta doar la casa de pariuri Betfair, eligibili fiind doar noii utilizatori.


Ce trebuie sa fac?

Inregistreaza-te la Betfair pana la ora meciului introducand codul ZFBNFO. Dupa efectuarea acestei actiuni plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Barcelonei in partida cu Real Sociedad. Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.4.


Despre recompensa

In cazul in care Barcelona se va impune vei castiga 175 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (7 lei) il vei primi cash instant, in vreme ce restul de 168 lei ti se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, 15 septembrie, ora 17:15, introducand codul ZFBNFO
  • Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Barcelonei in partida cu Real Sociedad
  • Cel mult 5 lei se iau in considerare la cota marita
  • Daca Barcelona se impune ti se va credita instant in cont castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la 175 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Pe o cota minima de 1.2 trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile


Foarte probabil ca oaspetii sa obtina victoria >>>