Cota 30 pentru victoria Real Madrid cu Plzen

Castigatoare a ultimelor 3 sezoane de Liga Campionilor, Real Madrid traverseaza o forma execrabila, suferind 4 infrangeri in ultimele 5 partide. Sigur, avand in vedere ca vorbim despre o echipa precum Real Madrid, aceasta forma ar trebui sa se incheie curand, partida de pe teren propriu cu Plzen, un adversar mediocru, parand ocazia perfecta pentru madrileni sa isi revina. La casa de pariuri Betfair Real Madrid are cota 30.0 la victorie impotriva formatiei care pierdea runda trecuta cu 0-5 in fata celor de la AS Roma.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi creeaza cont la Betfair pana la ora meciului (marti, 22:00) introducand codul ZFBNGE. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul lui Real Madrid in fata Viktoriei Plzen. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 30 pentru victoria Real Madrid cu Plzen inseamna ca daca „galacticii” se vor impune vei castiga 150 lei. Astfel, miza se va rambursa cash imediat, pentru ca restul de 145 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe victoria lui Real Madrid in partida cu Plzen
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Real Madrid va invinge miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 150 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore
  • Pe o  cota minima de 1.2 trebuie pariat freebetul de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile


external linkLink-uri externe interzise