Cota 30 pentru succesul Barcelonei cu Valladolid

Ultimul meci de sambata din La Liga va incepe sambata, la ora 23:15 si se va disputa intre Valladolid si Barcelona. Niciuna dintre echipe nu a primit gol in runda inaugurala, doar ca Barcelona s-a impus cu 3-0 in fata lui Alaves, in vreme ce Valladolid a obtinut o remiza cu Girona. Nici acum nu credem ca echipa catalana va produce o surpriza neplacuta, drept pentru care iti recomandam promotia casei de pariuri Betfair, care prezinta cota 30 pentru succesul Barcelonei cu Valladolid.Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNFI. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Valladolid. Cel mult 5 lei se iau in vedere la cota marita, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care Barcelona se va impune vei obtine 150 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, restul de 145 lei creditandu-se sub forma de freebet in cel mult 24 ore. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 23:15, introducand codul ZFBNFI
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook conform caruia Barcelona va castiga cu Valladolid
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona se va impune miza ti se va rambursa, in vreme ce restul pana la 150 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Misiune usoara pentru catalani >>>