Cota 28 pentru victoria Romaniei contra Suediei

Ar fi fantastic pentru Cosmin Contra sa obtina a patra victorie din cele 6 meciuri care l-au gasit pe banca Romaniei. Nu este un lucru usor de realizat, dar nici foarte dificil, suporterii fiind de partea noastra in meciul care va incepe marti, la 21:30. Daca esti de parere ca nationala noastra va obtine inca o victorie cu selectionerul Cosmin Contra la timona ar fi bine sa profiti de cota 28 pentru victoria Romaniei contra Suediei, cota oferita de Betfair.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului introducand codul ZFBNBS. Dupa aceea esti liber sa plasezi un pariu pre-live pe victoria Romaniei in meciul cu Suedia. Pariul trebuie efectuat din piata Sportsbook, miza maxima pentru cota marita fiind 5 lei. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota de pe site, care in acest moment este 2.4.


Despre recompensa


In cazul unei victorii a Romaniei in fata Suediei vei primi cash castigul conform cotei de pe site (12 lei), pentru ca restul de  128 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie plasat tot din piata Sportsbook, in termen de 30 zile, pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Daca pariul este castigator nu vei primi in cont valoarea freebetului, ci doar profitul.


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Romaniei in meciul amical cu Suedia

·         Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite

·         Daca Romania se impune vei primi cash instant 12 lei, pentru ca restul de 128 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         Intr-un interval de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2

·         Atat pariul pe victoria Romaniei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook


external linkLink-uri externe interzise