Cota 20 pentru victoria Barcelonei in Copa del Rey

Joi seara, incepand cu ora 22:30, Valencia  o va intalni pe teren propriu pe Barcelona, in cea de-a doua mansa a semifinalei din Copa del Rey. In tur catalanii au invins cu 1-0, fiind destul de probabil ca acum sa se impuna la minim doua goluri diferenta, avand in vedere forma slaba a “liliecilor”, care vin dupa 5 infrangeri in toate competitiile. In vederea acestei partide, casa de pariuri Betfair ofera o cota astronomica pentru ca Barcelona sa se impuna in timpul regulamentar in meciul de maine. Ce trebuie sa fac?


Eligibili la cota 20 pentru victoria Barcelonei in Copa del Rey sunt doar cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului folosind codul ZFBNAR. Dupa inregistrare plaseaza un prim pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in timp regulamentar in fata Valenciei. Maxim 5 RON se iau in calcul la aceasta cota marita. Poti plasa o miza mai mare, insa diferenta se va calcula la cota normala de pe site, care in acest moment este 1.6.


Despre recompensa


In cazul in care ai plasat cel putin 5 lei pe victoria Barcelonei in meciul cu Valencia, iar ea a invins in timpul regulamentar vei castiga 100 lei datorita cotei marite. Astfel, castigul conform cotei normale de pe site il vei primi instant cash, pentru ca restul, pana la 100 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Daca, in schimb, ai pariat 100 lei pe victoria catalanilor, vei primi cash intreg castigul, deoarece acesta a depasit suma de 100 lei. 


Freebetul trebuie pariat in maxim 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe victoria Barcelonei, cel folosind freebetul trebuie si el plasat din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana joi, la ora 22:30, folosind codul ZFBNAR

·         Plaseaza din piata Sportsbook un prim pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in timp regulamentar in meciul de Cupa cu Valencia

·         Maxim 5 lei se vor calcula la cota marita, restul calculandu-se la cota actuala

·         Daca Barcelona se va impune in timp regulamentar castigul conform cotei marite il vei primi cash, in vreme ce restul, pana la 100 lei, ti se va credita in maxim 24 ore

·         Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, tot in piata Sportsbook


Profita de forma dezastruoasa a Valenciei >>>