Cota 18 ca FCSB sa castige cu CSMS Iasi

In mod teoretic, FCSB va avea in acest weekend cel mai usor meci din play-off, intalnind-o pe teren propriu pe CSMS Iasi. Prin urmare, cu siguranta multi pariori vor miza pe victoria gazdelor, idee care a determinat casa de pariuri Betfair sa prezinte cota 18 ca FCSB sa castige cu CSMS Iasi.



Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului (duminica, 20:45) introducand codul bonus ZFBNBU. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria FCSB in fata celor de la CSMS Iasi. Miza maxima care se califica in vederea cotei marite este 5 lei, in cazul in care vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.33.


Despre recompensa


Daca FCSB va obtine toate cele 3 puncte castigul conform cotei de pe site (6.65 lei) ti se va acorda cash, pentru ca restul de 83.35 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Tine minte ca daca pariul este castigator doar profitul ti se va credita in cont, nu si valoarea freebetului. Atat pariul pe succesul FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 20:45, introducand codul ZFBNBU 

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria FCSB in meciul de pe teren propriu impotriva celor de la CSMS Iasi

·         Maxim 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca FCSB se impune, 6.65 lei ti se vor credita instantaneu cash, pentru ca restul de 83.35 lei sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Doar aici gasesti cota marita pentru victoria FCSB