Cota 16 la victorie pentru Barcelona pe teren propriu

Dupa socul de la mijlocul saptamanii, cand a fost eliminata din Champions League de AS Roma, dupa ce formatia italiana a recuperat handicapul de 3 goluri din prima mansa, Barcelona o va intalni pe teren propriu in La Liga pe Valencia. “Liliecii” au un parcurs foarte bun, insa Barcelona este imbatabila pe Camp Nou, in campionat pierzand doar 4 puncte, o victorie a catalanilor avand sanse mari sa se intample. Daca si tu esti tentat sa plasezi acest pronostic poate ar trebui sa arunci un ochi pe promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 16 la victorie pentru Barcelona pe teren propriu.Ce trebuie sa fac?


La promotie pot participa doar cei care isi vor crea cont pana la ora partidei (sambata, 17:15) utilizand codul ZFBNCC. Depune apoi pentru a putea efectua un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria echipei lui Ernesto Valverde pe Camp Nou contra Valenciei. Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita, in cazul in care vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.28.


Despre recompensa


In cazul in care Barcelona se va impune castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, in vreme ce restul pana la 80 lei ti se va credita sub forma unui freebet in termen de 24 ore. Freebetul este valabil timp de 30 zile, trebuind pariat la o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu minim o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 17:15, introducand codul ZFBNCC

·         Plaseaza din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in partida cu Valencia

·         Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca Barcelona se impune castigul conform cotei de pe site se va credita cash, in timp ce restul pana la 80 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook


Catalanii au ocazia sa se revanseze in fata fanilor