Cota 15 pentru victoria Barcelonei contra AS Roma

Cea mai facila dubla mansa in sferturile de finala din Liga Campionilor o are, cel putin teoretic, FC Barcelona, care o va intalni pe AS Roma, prima mansa urmand a se desfasura diseara, incepand cu ora 21:45, pe Camp Nou. Asadar, echipa antrenata de Ernesto Valverde are sanse foarte mari de a castiga.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei utilizand codul ZFBNBW. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in partida de Champions League. Cel mult 5 RON se vor lua in calcul in vederea cotei marite, in cazul in care plasezi o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.25.


Despre recompensa


Daca Barcelona se va impune castigul conform cotei cash (6.25 lei) il vei primi cash imediat, in vreme ce restul de 68.75 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat in cel mult 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe succesul Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in meciul de Champions League cu AS Roma

·         Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita

·         Daca Barcelona se va impune vei primi cash 6.25 lei, pe cand 68.75 lei ti se vor credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat in cel mult 30 zile pe o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise