Cota 13 pentru calificarea Barcelonei in semifinalele Champions League

In prima mansa a sferturilor de finala Champions League, disputata in urma cu o saptamana, Barcelona a invins-o pe AS Roma cu scorul de 4-1, facand, practic, imposibila, misiunea “lupilor” in mansa secunda. Ne indoim si de o victorie a formatiei italiene, ca sa nu mai vorbim de o calificare. Cu toate astea, casa de pariuri Betfair vrea sa fie darnica, oferind cota 13 pentru calificarea Barcelonei in semifinalele Champions League. Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili utilizatorii romani care isi vor crea cont pana la ora partidei (marti, 21:45) introducand codul ZFBNBZ. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe faptul ca Barcelona se va califica in semifinalele Champions League din duelul cu AS Roma. Cel mult 5 RON se vor calcula la cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.005.


Despre recompensa


In cazul extrem de probabil in care Barcelona se va califica in semifinalele Champions League, miza ti se va rambursa, pentru ca restul pana la 65 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe calificarea Barcelonei, cel folosind freebetul trebuie plasat si el din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana marti, ora 21:45 utilizand codul ZFBNBZ

·         Plaseaza un pariu pre-live pe calificarea Barcelonei in duelul cu AS Roma din sferturile de finala ale Ligii Campionilor

·         Maxim 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca Barcelona se califica miza ti se va rambursa, pentru ca restul pana la 65 lei sa ti se crediteze ca freebet in termen de 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat in ternen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

·         Atat pariul pe calificarea Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook


E imposibil ca Barcelona sa nu se califice