Cota 10 pentru victoria Romaniei cu Finlanda

Marti, incepand cu ora 20:30, selectionata Romaniei va incerca sa obtina al patrulea succes la rand in meciurile amicale din acest an, adversara fiind Finlanda. Meciul se va disputa pe Ilie Oana, “tricolorii” avand sanse mari la victorie. Daca esti de parere ca sirul succeselor Romaniei va continua, te invitam sa ai in vedere promotia casei de pariuri Fortuna, aceasta oferind cota 10.0 pentru victoria elevilor antrenati de Cosmin Contra.


5b1569676afe5_1528129895.jpg


Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti cei care isi vor crea cont la Fortuna pana la ora meciului de pe unul din linkurile de mai jos. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Romaniei in partida cu Finlanda. Cel mult 50 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.666.


Despre recompense

Cota 10 pentru victoria Romaniei cu Finlanda inseamna ca daca aceasta se va impune, iar tu ai plasat 50 lei, vei primi cash instant castigul conform cotei normale (83.3 lei) pentru ca restul  de 416.7 lei sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore. In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa intreaga miza, pana la 300 lei. Bonusul trebuie plasat de 5 ori pe o cota minima de 1.5. Daca pariul este castigator rulajul trebuie efectuat in 7 zile, iar daca e necastigator in 30 zile.


Rezumat

  • Inregistreaza-te la Fortuna pana marti, ora 20:30
  • Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Romaniei in meciul amical cu Finlanda
  • Cel mult 50 lei se iau in vedere la cota marita
  • Daca “tricolorii” castiga vei primi cash instant castigul conform cotei normale, pentru ca restul pana la maxim 500 lei sa ti se acorde ca bonus
  • In cazul unui pariu necastigator miza iti va fi rambursata, in limita a 300 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe o cota minima de 1.5
  • Daca Romania va invinge rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile de la creditare, iar daca nu o va face in cel mult 30 zile


De mult timp Romania nu a mai obtinut rezultate atat de bune >>>