Comparatii cote pariuri pentru castigatorii Australian Open

Daca in turul 2 uzbekul Denis Istomin a produs o surpriza de proportii, eliminandu-l pe Novak Djokovic, astazi Mischa Zverev si Coco Vandeweghe i-au eliminat pe liderii mondiali, Andy Murray, respectiv Angelique Kerber.
 
Astfel, atentia tuturor iubitorilor de tenis, in ceea ce priveste pariurile la acest Grand Slam, s-a indreptat catre castigatorii trofeelor la masculin si feminin. Daca la feminin favorita detasata a devenit Serena Williams, care ne-a dat insa impresia in ultimul an ca poate claca oricand, la masculin lupta pentru primul titlu de Grand Slam al anului este destul de stransa. Asta ne-a inspirat sa va prezentam cotele pentru castigatorii finali de la cele mai apreciate 5 case de pariuri.
 

Favoritii caselor de pariuri sunt Roger Federer si Serena Williams


Vom incepe cu Unibet (click aici pentru recenzie), care la masculin ii plaseaza pe Roger Federer si Stan Wawrinka pe aceeasi treapta, ambii avand cota 4.25 la castigarea turneului. Ii urmeaza Milos Raonic (5.5) si Rafael Nadal (6.00). Sincer, credem ca Roger Federer nu are prea multe sanse la trofeu, batalia dandu-se intre Stan Wawrinka si Milos Raonic. In ceea ce priveste tabloul feminin, Serena Williams este cotata cu 2.5 la castigarea trofeului, americanca fiind urmata de Karolina Pliskova (5.00), Garbine Muguruza (6.00) si Johanna Konta (6.5). Sa spunem ca Serena Williams si Karolina Pliskova au cele mai bune servicii din circuitul WTA, cele doua putandu-se intalni in semifinale. Opinam ca invingatoarea acelui duel va castiga trofeul, mizand mai mult pe Pliskova.
 
(independent)
 
Continuam cu Netbet (click aici pentru recenzie), care ii ofera lui Roger Federer cea mai mare sansa de a castiga Australian Open, avand cota 4.25. Il urmeaza Stan Wawrinka (4.5), Milos Raonic (5.00) si Rafael Nadal (6.00). In ceea ce priveste turneul feminin Serena Williams este cotata cu 2.6, urmata fiind la egalitate de Karolina Pliskova si Garbine Muguruza (5.5) si Johanna Konta (7.00).  Cote pariuri pentru castigatorii Australian Open ofera si Betano (click aici pentru recenzie). Aici tot elvetianul Roger Federer este favorit, avand cota 4.00. Compatriotul sau Stan Wawrinka are cota 4.6, Milos Raonic 5.00 si Rafael Nadal 6.00. La turneul WTA Serena Williams este cotata cu 2.55, urmata de Karolina Pliskova (5.00), Garbine Muguruza (5.5) si Johanna Konta (7.00)
 
(livetennisguide)
 
Sportingbet  (click aici  pentru recenzie) ii vede ca favorit principali pe Stan Wawrinka si Roger Federer, carora le acorda cota 4.00. Urmeaza Milos Raonic (4.5) si Rafael Nadal (6.00). In ceea ce priveste turneul feminin Serena Williams are cota 2.4 la victoria finala, urmata fiind de Garbine Muguruza (4.5), Karolina Pliskova (5.00) si Johanna Konta (7.00). In fine, la casa de pariuri Winmasters (click aici pentru recenzie) favorit la a cuceri primul titlu de Grand Slam al anului in turneul masculin este Roger Federer, cu o cota de 4.25, urmat indeaproape de Stan Wawrinka (4.5). Sansa a treia o are Milos Raonic (5.00), cu  a patra sansa pornind Rafael Nadal (6.00).  In turneul feminin Serena Williams este favorita, avand cota 2.6, urmata, la egalitate, de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova (5.5) si Johanna Konta (7.00). La toate aceste case de pariuri castigatorul masculin poate fi combinat pe bilet cu cel feminin.
 

Concluzii

 
  1. Dupa surprizele petrecute in ultimele doua zile, este greu de spus cine va castiga turneul atat la feminin, cat mai ales la masculin
  2. Dintre primele 5 case de pariuri, Unibet, Netbet si Winmasters ofera cele mai mari cote pentru ca Federer sa castige turneul, Betano ii ofera cea mai mare cota lui Wawrinka, Raonic are cea mai mare cota la castigarea turneului la Unibet, iar Nadal la toate cele 5 case pariuri online mentionate in articol
  3. Serena Williams si Karolina Pliskova au cea mai mare cota la victorie la casele online Netbet si Winmasters, Garbine Muguruza la Unibet, iar Johanna Konta la Netbet, Betano, Sportingbet si Winmasters.

Sursa feat: roadtrips