Cine va reusi sa castige Euro 2016?

In 2014, la Campionatul Mondial, echipa Germaniei a aratat exceptional si a reusit sa-si adjudece cel de-al patrulea titlu de acest fel. In conditiile acestea, echipa Germaniei ar trebui sa fie, in mod normal, favorita la castigarea Euro. Dar in acest an, casele de pariuri le dau sanse la fel bune, daca nu chiar mai mai bune, francezilor.

 

La prima vedere, echipa Frantei pare a fi, intr-adevar, una cu adevarat exceptionala. Plina de tineri dornici sa se afirme si sa-si demonstreze capacitatile, Franta va fi o nuca tare si ar putea ajunge pana in finala competitiei. Uitandu-ne la istoria echipei, putem observa ca francezii au castigat aproape fiecare turneu final disputat la ei in tara. Singura exceptie este mondialul din 1938.

 

Cotele caselor de  pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Franta

3.75

4.33

4.30

4.20

4.33

Germania

4.20

4.33

4.30

4.20

4.33

Spania

6.50

6.50

6.00

6.00

6.00

Anglia

9.00

10.00

9.00

9.00

9.00

 

Insa, cu toate acestea, nu trebuie sa uitam de germani. Intr-adevar, Joachim Low nu ii va avea la dispozitie pe Per Mertesacker, Miroslav Klose si Philipp Lahm, fiind nevoit sa gaseasca noi lideri, insa antrenorul se va putea baza pe cativa jucatori tineri cu un potential urias. Marile probleme ale germanilor par a fi flancurile, acolo unde jucatori precum Hector, Ginter si Bellarabi nu au reusit sa impresioneze.

 

Spania s-a facut de ras la Mondial, iar acum, Vicente Del Bosque probabil isi doreste sa-si ia revansa. Adevarul este ca echipa se afla intr-un moment ciudat, in care generatiile se schimba. Veteranii incep sa faca loc celor veniti din urma, iar asta ar putea sa se vada in coeziunea echipei pe parcursul turneului. Per total, sunt de parere ca Spania nu va castiga turneul.

 

Pariere

 

Franta si Germania sunt categoric cele mai puternice echipe, insa, dupa parerea mea, sunt sanse mai mari ca jucatorii lui Joachim Low sa se impuna. Motivul principal este de experienta internationala uriasa a membrilor echipei.