CFR Cluj si Sevilla au cote gigantice la victorie in Europa League

In urma cu o saptamana, CFR Cluj era aproape sa dea lovitura si sa o invinga pe Sevilla, multipla castigatoare de Europa League. Andaluzii au egalat insa in ultimele minute, iar acum ardelenii vor trebui sa inscrie pentru a spera la calificare. De punctat ca Sevilla nu a primit gol pe propriul teren in acest sezon de Europa League.

Pentru meciul de diseara avem pentru voi un dar de la casa de pariuri Betfair : cote marite la victorie pentru fiecare dintre cele doua formatii. Vorbim despre cota 40.0 pentru victoria andaluzilor si 150.0 pentru cea a clujenilor. 

Cum obtin cotele uriase in duelul Sevilla vs CFR Cluj?

E foarte usor sa beneficiezi de promotie...

Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 27 februarie, ora 22:00, utilizand codul ZFBNPA

Plaseaza apoi un pariu din piata Sportsbook pe victoria unei echipe in duelul Sevilla vs CFR Cluj.

Indiferent de miza pe care o vei plasa, pentru cota marita se iau in calcul cel mult 5 lei, diferenta calculandu-se la cota normala de pe site (1.25 pentru victoria Sevillei si 15 pentru victoria CFR-ului).

Cum primesc banii daca pariul este castigator?

Aceste cote imense la victorie in meciul Sevilla vs CFR Cluj inseamna ca vei primi maxim 200 lei, respectiv 750 lei, in functie de echipa pe care mizezi ca va castiga.

Miza o vei primi inapoi in cont cash instant, pe cand restul ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei.

In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook.

Este foarte tentant sa rulam free betul o singura data pe o cota de doar 1,2 si acest fapt face din aceasta promotie una foarte atragatoare, de neratat!

Asadar, nu rata promotiile casei de pariuri Betfair pentru noii utilizatori. In fiecare saptamana aici vei avea cel putin doua-trei meciuri in care ti se vor prezenta cote marite.

Dincolo de aceste promotii tentante, se stie ca pentru pariorii cu experienta, cele mai importante lucruri sunt valoarea cotelor si varietatea ofertelor de pariere, capitole la care Betfair chiar exceleaza. Cititi cu atentie recenzia completa a casei de pariuri Betfair si va veti convinge de avantajele deschiderii unui cont la aceasta casa de pariuri.

Inregistreaza-te la Betfair si profita de cotele marite