CFR Cluj are cota 50.0 la victorie contra Gaz Metan

Sase victorii, trei remize si o infrangere este bilantul celor de la CFR Cluj in cele 10 etape scurse din Liga I, acestia aflandu-se pe prima pozitie. Pe locul 4, la 3 puncte in spate, se afla Gaz Metan. Cele doua se vor intalni duminica la Cluj, casa de pariuri Betfair propunandu-ti cota 50.0 pentru succesul formatiei gazda.

5d8caf91c6640_1569501073.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Betfair pana la ora meciului (29 septembrie, 20:30) introducand codul ZFBNML. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la CFR Cluj in partida de pe teren propriu cu Gaz Metan. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceasta cota mult marita pentru victoria CFR Cluj cu Gaz Metan iti va aduce 250 lei daca gazdele se vor impune. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, pentru ca restul sa ti se crediteze ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie rulat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 29 septembrie, ora 20:30, introducand codul ZFBNML
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la CFR Cluj contra lui Gaz Metan
  • Cel mult 5 lei se au in vedere la cota marita
  • Daca va castiga CFR Cluj miza se va rambursa cash instant, pentru ca restul sa ti se crediteze ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza ca ardelenii isi vor continua seria victoriilor pe teren propriu