Ce inseamna pariul combinat in meciurile de fotbal

Casele de pariuri online stiu ca drumul spre succes consta intr-o imbunatatire continua a ofertei lor si aici nu ne referim doar la oferta de pariuri, ci si la alte aspecte. Multe case prezinta o oferta destul de bogata, multumitoare pentru majoritatea clientilor. Cu toate astea, nu putina lume se plangea de faptul ca nu poate plasa doua sau chiar mai multe pariuri pe un bilet dintr-un anumit meci. Dorinta le-a fost ascultata, in ultimul timp tot mai multe case online licentiate in Romania adoptand pariul combinat.


Cu aceasta optiune avem sanse mai mari de a genera un profit frumusel >>>
Cum pot profita de acest tip de pariu?

Pariul combinat se intalneste doar la meciurile de fotbal, cel putin deocamdata. Alegand acest tip de pariu poti combina doua sau mai multe optiuni dintr-un singur meci pe acelasi bilet. Este un aspect care cu siguranta bucura multi pariori, care pot alcatui o cota de 5.00 sau chiar mai mare plasand selectii dintr-un singur meci. Cu siguranta intr-o zi cu multe evenimente fotbalistice exista cel putin o partida in care esti sigur de cursul pe care il va lua jocul, in acest sens putand plasa cel putin doua pariuri.  Astfel, daca pana acum analizai aproximativ 5 partide de fotbal pentru a obtine o cota de 5.00, sa zicem, acum analizand una singura vei putea atinge sau chiar depasi aceasta cota totala. In opinia noastra, daca vei folosi acest tip de pariu pentru a-ti construi biletul, riscul de a pierde este semnificativ mai mic decat daca ai alcatui aceasta cota totala din mai multe meciuri.


Ce tipuri de pariu din acelasi meci pot combina pe bilet?

Pariul combinat il poti gasi pentru fiecare meci de fotbal sau, in orice caz, pentru cele mai importante, fiind creata o sectiune speciala numita „Pariu combinat” sau „Creati un pariu”, in functie de casa de pariuri, pe care o vei depista foarte usor. Sigur, in acea sectiune nu vei putea gasi toate pariurile care iti sunt oferite pe respectivul meci. Daca se intampla asa casele de pariuri isi asumau prea multe riscuri, deoarece puteai alege dintre zeci sau chiar sute de optiuni din meciul respectiv. Astfel, puteai alcatui un bilet cu 10 sau chiar cu mai multe selectii, cota totala fiind una destul de mare si riscul de a pierde unul mic, intrucat toate evenimentele de pe bilet se intampla intr-un singur meci.


In sectiunea „Pariu combinat” ti se pot oferi pariuri pentru rezultatul la pauza, numarul de goluri la pauza, scorul la pauza, toate aceste pariuri fiind oferite si pentru cele 90 minute, desigur. De asemenea, putem anticipa daca se va marca in ambele reprize, daca vor inscrie ambele echipe sau pariuri cu handicap.


  • Exemplu de pariu combinat pe un bilet

Pentru a exemplifica vom lua partida dintre Liverpool si Napoli, care se va disputa in Liga Campionilor. Opinam ca Liverpool se va impune in acest meci, insa, avand in vedere ofensiva „cormoranilor” pe teren propriu, dorim sa mizam si pe faptul ca Liverpool va conduce la pauza, ca va marca prima, dar si ca vor fi inscrise mai mult de 2.5 goluri in meci. Putem plasa toate aceste selectii pe un singur bilet daca selectam sectiunea „Pariu combinat”, cotele in aceasta sectiune nefiind schimbate fata de cotele normale. Astfel, cota noastra finala este 3.39, daca Liverpool va prinde o forma buna sansele fiind destul de mari ca biletul sa fie castigator.


Case online care ofera pariuri combinate

Acum, ca ai aflat ce inseamna pariul combinat in meciurile de fotbal, foarte probabil vei dori sa experimentezi aceasta optiune, mai ales ca este una cu ajutorul careia poti genera profit destul de mare intr-un interval scurt de timp. Nu ne indoim ca intr-un an, maxim doi, mai multe case pariuri online vor adopta aceasta sectiune, care deocamdata nu este prezenta decat la cateva. Este vorba despre Betfair si Sportingbet. Cand spunem asta ne referim strict la sectiunea cu ajutorul careia poti adauga mai multe optiuni pe bilet din acelasi meci. Sunt multe alte case de pariuri la care pentru un meci ti se ofera o optiune conform careia mai multe evenimente se vor intampla, ca de exemplu meciul sa se incheie cu un anumit rezultat si sa se marcheze un anumit numar de goluri


Daca la Betfair ni se ofera posibilitatea de a alege dintre cel mult 20 pariuri in sectiunea „Pariu combinat”, la Sportingbet aria de selectie este ceva mai mare. Aici sectiunea pentru plasarea mai multor selectii dintr-un meci pe acelasi bilet se numeste „Creati un pariu”. Pentru a putea vedea numarul de optiuni pentru fiecare meci de fotbal din sectiunea „Creati un pariu” trebuie sa te loghezi in cont. Observam apoi ca putem plasa pe un bilet, in afara pariurilor obisnuite privind rezultatul final si numarul de goluri, pariuri pe numarul de cornere, pe numarul de cartonase sau chiar pe modalitatea prin care un jucator va inscrie. De asemenea, aici putem miza pe un eveniment care se va intampla in meci (penalty, bara, autogol etc.). Evident, nu toate partidele au atat de multe optiuni in sectiunea „Creati un pariu”, ci doar cele mai importante. De asemenea, doar competitiile de fotbal de top beneficiaza de sectiunea „Creati un pariu”.


Rezumat

  • Pariul combinat reprezinta posibilitatea plasarii mai multor selectii din acelasi meci pe un singur bilet
  • Pariul combinat exista doar pentru fotbal
  • Analizand o singura partida, cu aceasta optiune poti obtine o cota totala destul de mare, riscurile de a pierde fiind mai mici decat daca ai obtine aceeasi cota totala alcatuind un bilet normal, cu selectii din mai multe meciuri
  • Deocamdata doar la Sportingbet si Betfair gasim sectiunea in care putem plasa mai multe selectii din acelasi meci pe un bilet
  • La Betfair gasim optiunea la toate meciurile de fotbal, pe cand la Sportingbet doar la competitii importante
  • Sportingbet ofera mai multe optiuni in aceasta sectiune speciala


Cu aceasta optiune avem sanse mai mari de a genera un profit frumusel >>>