Ce este bonusul de inregistrare si cum il pot obtine?

Unul dintre avantajele unei case de pariuri online fata de o agentie de cartier este bonusul de inregistrare.
 
Absolut toate casele importante beneficiaza de bonus de inregistrare. Dupa cum ii spune si numele, acest bonus se acorda dupa ce te-ai inregistrat la respectiva casa de pariuri si ai efectuat primul depozit. O singura casa online ofera un bonus de bun-venit fara depozit. Este vorba despre Maxbet, care beneficiaza si de cel mai mare bonus de inregistrare integral dupa primul depozit: 100% pana la 900 lei. Am specificat cel mai mare bonus integral, deoarece exista si case de pariuri care prezinta astfel de bonusuri in transe, iar liderul din acest punct de vedere este Netbet, casa la care poti lua 100% pana la 1 500 lei din primele 5 depozite.
 
Aici puteti consulta toate bonusurile acordate de casele de pariuri >>>

 
Ce trebuie sa fac pentru a lua bonusul de inregistrare?


In cele mai multe cazuri, bonusul de inregistrare este acordat automat, putandu-va folosi de el pentru a plasa pariuri. Evident, acest bonus nu este cash, trebuind rulat de un anumit numar de ori inainte de a-l pute retrage, conditiile fiind insa accesibile in majoritatea cazurilor. Sunt si alte case de pariuri, vezi cazul Netbet, la care trebuie sa introduci un cod pentru fiecare dintre primele 5 depozite, cod ce se poate gasi pe pagina ofertei de bun venit. Cu alte cuvinte, Netbet iti ofera si optiunea de a refuza bonusul de bun venit.
 
Inregistreaza-te aici pentru a te putea bucura de cel mai mare bonus din Romania >>>
 
Alte case pariuri online, ca Unibet si Fortuna, iti ofera bonus de inregistrare sub forma unui pariu fara risc. Asta inseamna ca daca primul pariu plasat de tine la aceste case este necastigator ti se va rambursa miza sub forma de bonus. La Unibet pariul fara risc este de 100% pana la 250 lei, iar la Fortuna este de 100% pana la 300 lei.
 

Rulajul bonusului de inregistrare


Este oarecum normal ca o casa de pariuri cu un bonus mare de inregistrare sa aiba parte si de conditii dificile de rulaj. Nu este insa cazul tuturor caselor de pariuri. Cele mai simple conditii de rulaj ale bonusului de inregistrare le are de departe Unibet. In cazul in care vom obtine pariul fara risc de 100% pana la 250 lei, insemnand ca primul pariu plasat nu a fost castigator, bonusul trebuie rulat de 3 ori pe cote minime de 1.4, indiferent ca vorbim despre o cota totala pentru un pariu sau pentru un bilet multiplu. Bonusul poate fi rulat si la jocuri de cazino, fiind singura casa care permite asa ceva, insa acolo valoarea bonusului trebuie rulata de 25 ori, lucru care care nu ne convine prea mult. Cerintele de rulaj trebuie completate in maxim 30 zile de la completarea bonusului.
 
5912bfc90d7ca_1494400969.jpg
 
Cat despre casele de pariuri care ofera cele mai mari bonusuri in transe, respectiv integral, conditiile nu sunt chiar foarte usoare, cel putin nu pentru cei ce plaseaza un pariu-doua pe zi. Celor ce plaseaza 20-30 pariuri zilnic cu siguranta nu li se vor parea atat de grele. Astfel, la Netbet suma aferenta depozitului trebuie pariata o singura data pe o cota de minim 1.6. Apoi depozitul si bonusul trebuie pariate de 4 ori la o cota minima de 1.6, iar in cazul unor bilete multiple fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in maxim 60 zile de la acordarea fiecarui bonus in parte.
 
Cat despre Maxbet, inainte de a primi bonusul trebuie sa rulezi suma depozitata o singura data pe o cota minima de 2.00 in termen de 7 zile de la depozit. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Ai grija ca la primul depozit sa treci codul ‘’Maxbet100’’, altfel nu vei primi bonusul. Dupa primirea bonusului, acesta trebuie rulat de 8 ori pe 8 pariuri/bilete cu evenimente diferite cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Ai 30 zile la dispozitie pentru a indeplini cerintele de rulaj.
 

Bonusul de inregistrare ne poate ajuta sa ne disciplinam


In afara faptului ca in cele mai multe cazuri bonusul de inregistrare ne ofera sansa de a avea o banca dubla fata de investitia noastra, acest aspect ne poate disciplina. ‘’Vinovate’’ sunt chiar termenii si conditiile acelui bonus, care ne pot ajuta sa nu pariem haotic. Astfel, avand in vedere ca trebuie sa atingem o anumita cota pentru a rula bonusul vom fi mult mai atenti la ce pariuri vom plasa, lucru care ne va ajuta enorm pe viitor, chiar daca pe moment nu constientizam si avem impresia ca aceste termene si conditii sunt exagerate.
 

Concluzii

 
  • Bonusul de inregistrare se acorda dupa efectuarea primului depozit la respectiva casa de pariuri
  • Maxbet ofera cel mai mare bonus integral, in vreme ce Netbet acorda cel mai mare bonus per total, in urma a 5 depozite
  • Conditiile de rulaj par grele in cazul anumitor case de pariuri, insa acestea ne pot ajuta sa ne disciplinam, lucru care va fi foarte util in vederea viitoarelor pariuri