Castiga un freebet de 50 RON in fiecare zi de US Open

Pe tabloul de simplu de la US Open vom avea 6 romani, asta atragand multa lume sa plaseze pariuri, putand sa fii premiat zilnic cu 50 RON freebet.

Pe tabloul masculin il vom avea pe Marius Copil, iar pe cel feminin vor evolua Simona Halep, Monica Niculescu, Sorana Cirstea, Mihaela Buzarnescu si Ana Bogdan. Plus ca vom avea si la dublu destui reprezentanti. Acest lucru te va face sa privesti cu mai mult interes promotia casei de pariuri Maxbet, in urma careia vei putea obtine 50 RON zilnic pariind pe US Open . Turneul de la US Open va incepe pe 25 august si se va incheia pe 8 septembrie. 

Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii sunt eligibili la aceasta promotie, pentru a participa la ea trebuind sa iti accesezi contul si sa introduci in casuta „Cod bonus” din sectiunea „Bonusuri disponibile” codul „ZILNIC50”. Actiunea trebuie sa o efectuezi in fiecare zi in care doresti sa obtii freebetul, acesta constituind primul pas. Apoi plaseaza minim 5 pariuri pe meciurile de la US Open, indiferent de tablou. Fiecare pariu trebuie sa aiba miza minima 50 lei si cota minima 1.85. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.35 si cea totala minim 1.85. Pariul poate fi live sau pre-live. 

Despre recompense

Pentru fiecare zi in care vei indeplini aceste actiuni vei primi un freebet de 50 lei. Vor fi 14 zile de turneu, in total putand castiga freebeturi de 700 lei. Freebetul se va activa in termen de 24 ore de la incheierea ultimului meci al zilei respective. Acesta poate fi plasat doar pe evenimente din tenis in termen de 3 zile, interval in care trebuie ca meciul sa se fi finalizat. Freebetul   trebuie sa aiba cota minima 1.85, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.35 si cea totala minim 1.85. 

Poti avea doar un bonus activ in orice moment, in cazul in care vei accepta altul bonusul anterior fiind anulat. Castigul maxim ce poate fi revendicat de pe urma unui freebet este 500 lei. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul in fiecare zi de US Open si introdu in casuta “Cod Bonus” din sectiunea „Bonusuri disponibile” codul „ZILNIC50”
  • Plaseaza zilnic minim 5 pariuri exclusiv din turneul de la US Open
  • Miza minima a unui pariu e 50 lei, iar cota minima 1.85, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.35
  • Vei primi freebetul de 50 lei zilnic, in maxim 24 ore de la incheierea ultimei partide pe care ai pariat

Profita la maxim de promotie