Castiga garantat un freebet de 50 RON daca pariezi pe Manchester United vs Liverpool

Daca vei plasa un pariu tip pauza/final pe derbyul dintre Manchester United si Liverpool vei primi garantat un freebet in valoare de 50 RON.

Asta se intampla la casa de pariuri Maxbet, care te imbie in acest fel sa plasezi un pariu tip pauza/final. Fiind vorba despre un derby, in mod normal ar fi greu de ghicit rezultatul. Avand in vedere insa ca United se afla in partea a doua a clasamentului in Premier League, in vreme ce Liverpool nu a cedat nici macar un punct in cele 8 etape scurse, ecuatia parca se simplifica.

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Maxbet. Pentru a participa nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa pariezi minim 100 lei pe optiunea pauza/final in meciul dintre Manchester United si Liverpool. Pariul trebuie sa fie pre-live, evenimentul incepand pe 20 octombrie, ora 18:30. 

Despre recompensa

Pariaza pe Manchester United vs Liverpool si castiga 50 RON freebet chiar daca pariul tau se dovedeste a fi sau nu castigator. Daca vei folosi insa optiunea Cash Out vei fi exclus din promotie. Freebetul se va credita pe 21 octombrie si va fi disponibil timp de 3 zile. Acesta trebuie pariat pe un eveniment cu o cota minima de 1.85, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.35. Cota maxima a freebetului este 11.0. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe optiunea pauza/final in meciul dintre Manchester United si Liverpool
  • Miza minima a pariului este 100 lei
  • Indiferent de rezultat vei primi un freebet de 50 lei
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 3 zile de la creditare pe o cota minima de 1.85, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.35

Care crezi ca va fi desfasurarea meciului?