Castiga cu pana la 30% mai mult la orice bilet cu selectii pe Australian Open

Biletele pe Australian Open iti pot aduce in cont castiguri cu 30% mai ridicate daca vei plasa pariurile la o anumita casa de pariuri. Aceasta casa se numeste Fortuna, un bilet trebuind sa aiba selectii exclusiv de la Australian Open pentru a primi bonusul. Acesta il poti solicita de cate ori vrei tu pe durata turneului de Grand Slam.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa plasezi un bilet cu selectii exclusiv de la Australian Open. Pentru a primi bonusul un bilet trebuie sa aiba minim 3 selectii, live sau pre-live, indiferent de tablou. Cota minima a fiecarei selectii este 1.3, iar miza maxima 400 lei. Astfel, daca vei avea 3 sau 4 selectii pe bilet vei obtine un bonus de 10% din castig (cota 1.1). In caz ca vei adauga 5 sau 6 selectii pe bilet conform conditiilor vei obtine un bonus de 20% din castig (cota 1.2). In fine, in cazul in care vei adauga cel putin 7 selectii vei putea primi un bonus de 30% din castig (cota 1.3). 

Toti cei cu biletele castigatoare care au indeplinit conditiile prezentate mai sus si care au adaugat bonusul pe bilet vor primi recompensa. Pe bilet bonusul se adauga manual, din sectiunea „Bonus Australian Open”, aflata in lista din stanga paginii. Daca ai 3 sau 4 selectii adauga optiunea „min. AKO 3+ 10%”, cotata cu 1.1. Daca ai 5 sau 6 selectii adauga optiunea „min. AKO 5+ 20%”, cotata cu 1.2. Nu in ultimul rand, in cazul in care ai minim 7 selectii adauga optiunea „min. AKO 7+ 30%”, cotata cu 1.3. Evident, bonusul este cash, fara conditii de rulaj. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un bilet cu minim 3 selectii pe Australian Open, live sau pre-live
  • Cota minima a unei selectii este 1.3, iar miza maxima a biletului este 400 lei
  • La 3 sau 4 selectii pe bilet poti castiga 10% bonus, la 5 sau 6 selectii 20% bonus, iar la minim 7 selectii 30% bonus
  • Bonusul trebuie introdus manual din sectiunea „Bonus Australian Open”

Profita de promotie de cate ori vrei