Castiga 200 RON fullbet cu finalele Roland Garros

Ultima zi a turneului de la Roland Garros ne rezerva finala la dublu feminin, care va incepe la 12:30, respectiv cea de simplu masculin, care va debuta la 16:00. Daca vei plasa pariuri live pe una sau pe ambele finale vei castiga un fullbet ce poate ajunge la 200 lei. Toate astea la casa online Betano.Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Betano, fie ei vechi sau noi, sunt eligibili la promotie. Pentru a participa la aceasta trebuie sa iti accesezi contul, iar din fereastra care se va deschide sa selectezi categoria “Promotii”, sub-categoria “Misiuni” si sa alegi butonul “Incepe misiunea”, corespunzator misiunii din finalele Roland Garros. Poti intra in misiune pana azi, 10 iunie, ora 18:00. Dupa finalizarea actiunii plaseaza doua pariuri live, singure pe bilet, din finala de dublu feminin si/sau din cea de simplu masculin, insa ai grija ca pariurile sa fie pe piete diferite. Spre exemplu, doar primul pariu se ia in considerare la promotie daca ai pariat pe numarul total de gameuri in ambele finale. De asemenea, daca unui pariu i se atribuie cota 1.00 acesta nu va fi luat in calcul la promotie. Totodata, daca vei opta pentru Cash Out la oricare dintre cele doua pariuri nu vei mai fi eligibil pentru promotie.


Despre recompensa

Indiferent de rezultatele pariurilor tale vei castiga 200 RON fullbet cu finalele Roland Garros, aceasta fiind valoarea maxima. Mai exact, vei primi un fullbet de 50% din suma mizelor celor doua pariuri, pana la 200 RON. Fullbetul se va acorda imediat dupa finalizarea ultimului pariu, trebuind mizat pana pe 13 iunie, ora 23:59, pe un pariu/bilet cu o cota minima de 1.5.


Rezumat

  • Creeaza-ti acum cont la Betano daca nu ai deja unul
  • Acceseaza-ti contul, categoria “Promotii”, sub-categoria “Misiuni” si selecteaza butonul “Incepe misiunea” din dreptul finalei Roland Garros
  • Plaseaza doua pariuri live din una sau din ambele finale Roland Garros, din piete diferite
  • Cota minima a fiecarui pariu este 1.6, iar miza minima 20 lei
  • Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi un fullbet de 50% din suma mizelor celor doua pariuri, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 13 iunie, ora 23:59, pe un pariu/bilet cu o cota minima de 1.5


Fullbetul te ajuta sa recuperezi eventualele pierderi >>>