Casele de pariuri cu bonusurile de inregistrare cele mai mari in 2020

Mai mult de jumatate dintre casele de pariuri licentiate in Romania ofera un bonus de inregistrare de cel putin 500 RON, una singura oferind 1000 RON. Facem aceasta afirmatie referindu-ne strict la bonusul de inregistrare (prima depunere). Am specificat asta deoarece exista o alta casa de pariuri cu un bonus de inregistrare ceva mai mic, dar si cu un bonus in urma plasarii primului pariu, acestea cumuland peste 1 000 lei. Dar mai multe vom dezvalui in cele ce urmeaza.

  1. 888sport – 1 000 RON bonus la prima depunere

De ani buni casa de pariuri 888sport mentine bonusul la prima depunere la 100% pana la 1 000 lei. O initiativa demna de invidiat, insa este adevarat ca nici rulajul nu e unul prea comod. Bonusul se va transfera in cont in transe de cate 40 lei. Astfel, prima transa este acordata imediat dupa depunere, pentru ca apoi sa se acorde cate o transa de 40 lei pentru fiecare 400 lei pariati. 

Pariurile pot fi efectuate pe orice eveniment sportiv, la o cota minima de 2.00, fie ca vorbim de un pariu simplu sau de un bilet cu selectii multiple. Intreg bonusul trebuie rulat in termen de 60 zile de la data la care prima transa a fost creditata in cont. De subliniat ca daca vei efectua primul tau depozit prin Skrill sau Neteller nu vei fi eligibil la bonusul de bun-venit. 

2. Admiral – 900 RON+50 rotiri gratuite la prima depunere+150 RON freebet la primul pariu

Daca te vei inregistra la Admiral vei primi la prima depunere 100% din valoarea acesteia, pana la 900 lei. Pe langa aceasta se adauga 50 rotiri gratuite. Astfel, vei primi 20 rotiri in 24 ore de la finalizarea inregistrarii si validarea adresei de mail si inca 30 in maxim 24 ore de la efectuarea primei depuneri. Rotirile vor aparea in cadrul jocurilor slots intr-un dialog de tip pop-up. Daca nu doresti sa participi la campanie apasa butonul „Anuleaza free spins”. 

Bonusul in urma rotirilor gratuite poate fi convertit doar pariind bani reali la pariuri sportive si la anumite jocuri de cazino, exceptandu-le pe cele din sectiunea „Cazinou Live”. Banii bonus pot fi utilizati doar la anumite sloturi si doar dupa ce nu mai ai bani reali in cont. Bonusul trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile. Daca preferi pariurile sportive, cotele minime cumulate trebuie sa atinga valoarea 2.00. Contribuie la rulaj doar biletele cu minim 3 selectii. Conversia bonusului se va acorda treptat, de fiecare data convertindu-se 50 lei. 

Bonusul de 100% din valoarea primului depozit, pana la 900 lei, trebuie pariat in termen de 30 zile. La fel ca la rotirile gratuite, bonusul poate fi convertit doar pariind bani reali pe evenimente sportive si anumite jocuri de cazino. Bonusul trebuie rulat de 30 ori. La pariuri sportive se iau in calcul doar biletele cu minim 3 selectii si o cota cumulata de minim 2.00. 

Insa asta nu e tot! Dupa plasarea primului pariu pe un eveniment sportiv vei primi un freebet de 100% din miza, pana la 150 lei. Asta se va intampla indiferent de rezultatul pariului tau. Freebetul il vei primi in termen de 24 ore de la plasarea pariului. Acesta poate fi folosit pentru plasarea unui bilet avand cel putin 3 selectii, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Freebetul trebuie plasat in cel mult 72 ore de la primire.

3. Maxbet – 700 RON bonus la prima depunere (7 freebeturi de 100 RON)

Clientii noi ai casei de pariuri Maxbet vor putea beneficia de un bonus de bun-venit de 100% din prima depunere, pana la 700 lei. Pentru asta trebuie sa efectueze o depunere folosind codul „BUNVENIT”. Codul il vei introduce in rubrica “Bonusuri Disponibile” din contul tau. La fiecare 5 pariuri de 50 lei fiecare vei primi cate un freebet in valoare de 100 lei. Daca vei repeta procedeul de 7 ori vei primi 7 freebeturi, fiecare a 100 lei. Sigur, aici ne referim la procesul de pariere, nefiind necesar sa efectuezi un depozit sau sa introduci codul de fiecare data cand vrei sa obtii un freebet.

Toate pariurile in scopul rulajului trebuie pariate la o cota minima de 1.85. Daca preferi sa pariezi pe un bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.35. Pariurile gratuite (freebeturile) se vor activa imediat dupa omologarea biletelor eligibile la rulaj. Fiecare freebet este valabil 3 zile de la acordare, trebuind plasat pe o cota minima de 2.00. Daca preferi sa plasezi freebetul pe un bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. In acest termen de 3 zile pariul nu trebuie numai plasat, ci si stabilit. 

Castigul maxim ce poate fi revendicat dintr-un freebet este 500 lei. Cu alte cuvinte, cota maxima pe care se pariaza un freebet trebuie sa fie 6.00. Amintim ca in cazul in care un pariu folosind freebetul este castigator, in cont se va acorda doar profitul, nu si valoarea freebetului.