Case online la care putem plasa pariuri pe loterii

Desi multa lume joaca la loto 6/49, in mod oarecum bizar pariurile online pe loterii nu sunt la mare cautare, desi in ultima perioada am auzit de cativa utilizatori norocosi care au castigat sume foarte mari jucand la aceste loterii.
 
Aici ne referim la loterii reale (internationale), nu la cele virtuale. Cele doua tipuri de loterii se aseamana intrucatva, o diferenta remarcabila fiind aceea ca loteriile virtuale au program non-stop, o runda incepand la aproximativ trei minute de la incheierea alteia. Asadar, daca esti un fan al loteriilor, nu te vei plictisi niciodata la cele virtuale.
 
Cea mai renumita casa de pariuri care prezinta o loterie virtuala, numita Lucky 6, este Netbet >>>
 
Revenind la loteriile internationale, toate agentiile de cartier respectabile ofera astfel de pariuri. Pariind online, ai insa avantajul ca inaintea unei extrageri sa consulti statistica ultimelor extrageri, pe care o poti lua de pe diverse site-uri. Sigur, in mod teoretic nu te ajuta prea mult acest lucru, deoarece loteriile, dupa cum reiese si din denumire, se bazeaza 100% pe noroc sau cel putin asa ar trebui. Cu siguranta insa daca esti un jucator infocat al acestor loterii te-ai luat cel putin o data dupa statistica.
 

Ce loterii ne sunt oferite de casele de pariuri?

Doar trei sunt casele online care beneficiaza de loterii. Este vorba despre Superbet, Mozzartbet si Casa Pariurilor. Chiar daca nu dispune de loterii in mediul online, pe site-ul Fortuna putem gasi rezultatele tuturor loteriilor importante desfasurate zilnic, lucru care ne poate fi de mare ajutor, fie pentru a afla rezultatele, fie pentru a concepe tot felul de statistici.
 
Avem patru tipuri de loterii: keno, nationale si americane, la acestea adaugandu-se loterii precum Euro Millions,  Win For Life, Mega Millions etc., care nu se regasesc in niciuna dintre cele 3 categorii mai sus mentionate. Miza ti se va multiplica in functie de cate numere reusesti sa nimeresti.
 
La loteriile keno sunt introduse mai mult de 50 bile (62, 70, 80 etc, in functie de loterie), extragandu-se 20. Loteriile nationale sunt loterii clasice, precum 6/49 din Romania. Astfel, in urna sunt introduse 49 bile, pentru a castiga marele premiu trebuind sa nimerim 6. In cazul loteriilor americane se extrag 5 sau 6 numere, de regula, dintr-un total de maxim 49, existand cate o loterie aproape pentru fiecare stat.

1. Superbet

Cea mai dotata dintre aceste case online la care putem plasa pariuri pe loterii este Superbet. Aici poti alege din loterii precum Grecia Kino, Polonia multi, Finlanda Kino, Win For Life, Letonia Keno, Germania Keno, loterii americane si asa mai departe. De specificat ca in Grecia Kino se efectueaza o extragere la fiecare 5 minute, la fel ca in cazul loteriilor virtuale. Miza minima pe bilet este 1 leu.
 

 
Aici poti consulta statistici cu privire la cele mai frecvente 5 numere, cele mai rare 5 numere, perechea frecventa (formata din doua numere), perechea frecventa consecutiva (care apare in doua extrageri la rand), trio frecvent si trio frecvent consecutiv.

2. Mozzartbet

Are o oferta la loto aproape identica Superbetului, diferentele nefiind vizibile. Remarcam ca aici avem parte de cote ceva mai mici decat Superbet, diferentele fiind si aici insesizabile, cel putin daca nimeresti un singur numar. In cazul in care vei nimeri doua sau mai multe numere, diferenta de castig incepe sa devina din ce in ce mai vizibila. Si la Mozzartbet miza minima pe bilet este 1 leu.
 

 
Si pe acest site ni se prezinta cateva statistici, precum: de cate ori a fost extras/nu a fost extras un numar, cele mai rar/des doua numere extrase (intr-o singura extragere), cele mai des 3 numere extrase, dar si cele mai des/rar 5 numere extrase. In plus, in cazul Grecia Kino putem miza pe suma celor 20 numere (mai mica de 1 400; cota imensa), pe suma celor mai mici/mai mari 3 numere, daca sunt extrase mai multe numere pare sau impare si alte pariuri de acest gen, unele destul de interesante, ce au cote acceptabile.

3. Casa Pariurilor

Aici avem loterii din 20 tari, doar ca la unele cotele sunt mai mici, chiar vizibil decat la Superbet. Miza minima pe bilet este 2 lei, neexistand nici macar o statistica legata de frecventa numerelor extrase, cum este cazul caselor precedente.
 

 
Concluzionand, Superbet si Mozzartbet sunt cele mai bune case pariuri online cand vine vorba despre loterii. Doar ca minusul acestor 3 case este acela ca oferta pentru pariuri este destul de slaba, poate cu exceptia Mozzartbet. Asadar, le recomandam doar daca le vei folosi in scopul plasarii de pariuri pe loterii. Daca doresti ca astfel de pariuri sa fie o metoda de relaxare intre doua pariuri sportive, nu merita sa iti creezi cont la niciuna dintre aceste case.