Casa de pariuri Winmasters si-a imbunatatit platforma

Dupa ce lunile precedente casele de pariuri 888sport si Sportingbet au efectuat cateva modificari la site, in vederea optimizarii experientei de pariere online, astazi a fost randul casei online Winmasters sa faca asta.
 
Era nevoie de asa ceva nu neaparat fiindca vechea versiune era neatragatoare sau nesigura, dar mai ales pentru a atrage atentia clientilor si a potentialilor utilizatori, Winmasters sperand sa traga o carte castigatoare prin aceasta miscare. Fiindca sa recunoastem ca opiniile celor mai multi utilizatori in legatura cu Winmasters nu sunt tocmai bune, desi motive pentru asta nu ar fi. Credem insa ca multi au tras aceasta concluzie in urma recenziilor negative gasite prin diverse parti, ci nu dupa ce au accesat ei insisi site-ul. Pentru o recenzie obiectiva a casei de pariuri Winmasters va invitam sa cititi acest articol.
 
Revenind la noua platforma Winmasters, site-ul si-a intrerupt orice activitate la ora 13:00, urmand a fi functional in jurul orei 18:00. Intr-adevar, la 18:00 am facut cunostiinta cu noua platforma, apoi site-ul intrand in mentenanta, probabil pentru cateva ajustari ce trebuiau facute. Ca urmare a acestui upgrade de software major, Winmasters a imbunatatit setarile de securitate, infrastructura, dar si politicile de confidentialitate. Astfel, odata ce site-ul va putea fi accesat, vi se va cere sa va schimbati parola. Cand va conectati pe Winmasters folosind contul vostru, va aparea o fereastra noua cu pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a schimba parola. Dupa autentificarea pe site cu noua parola va fi necesar sa treaca o perioada de timp pana veti putea accesa informatiile contului dumneavoastra.
 

Faptul ca Winmasters va cere sa va schimbati parola nu inseamna ca utilizatorii care au cont vor beneficia din nou de oferta de bun-venit de 100% pana la 1 000 RON. Asta fiindca username-ul va ramane cel de dinainte. De altfel, totul va ramane la fel in ceea ce priveste contul tau, inclusiv suma de bani si pariurile aflate in desfasurare, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Schimbarea a fost facuta pentru imbunatatirea sigurantei online, dar si a interfatei.
 
 In putinul timp in care l-am petrecut pe site de la schimbarea interfatei pana la intrarea site-ului in mentenanta, nu am avut timp sa sesizam o imbunatatire a ofertei sau a promotiilor, fiind foarte curiosi daca este vorba si de asa ceva sau doar de imbunatatirea serviciilor de securitate. In orice caz, orice schimbare in bine este una de bun augur, Winmasters meritand felicitari pentru acest upgrade.