Calificarile EURO 2020 incep cu 200 RON freebet

Incep preliminariile Campionatului European de fotbal Euro 2020, un turneu jubiliar, ce va tine la cote maxime adrenalina pariorilor din toata lumea.

Multe dintre partidele care se vor disputa in preliminarii sunt dezechilibrate, cel putin la prima vedere, tu putand sa profiti de acest lucru si sa plasezi pariuri pe echipele favorite sau poate intuiesti ca va avea loc o surpriza.

Indiferent care va fi alegerea ta ai putea beneficia de un freebet in valoare de 200 lei in urma acestei etape, asta intamplandu-se la casa online Maxbet.


Depune si pariaza pe prima etapa a preliminariilor >>>


Ce trebuie sa fac?

Promotia este valabila pana la data de 23 martie, inclusiv, la ea fiind eligibili toti utilizatorii Maxbet. Pentru a participa trebuie sa efectuezi un depozit de minim 50 lei si sa plasezi un pariu pe unul din meciurile primei runde a preliminariilor EURO 2020. Doar primul pariu plasat pe meciurile de la EURO 2020 conteaza la promotie, neexistand cota minima. Daca vei plasa pariuri contradictorii (in care castigi indiferent de rezultat) nu vei mai fi eligibil la promotie. De asemenea, nu esti eligibil in cazul in care ai deja un bonus activ la Maxbet.

Despre recompensa

Un freebet de 200 RON pentru preliminariile EURO 2020 te asteapta daca vei indeplini cele doua conditii, freebet pe care il vei primi doar daca pariul tau nu este castigator. Freebetul reprezinta 100% din valoarea pariului, pana la 200 lei. Acesta se va credita in cont pana la data de 25 martie, fiind valabil timp de 3 zile de la data creditarii. Freebetul trebuie plasat pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Cota maxima a freebetului este 11.0.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul acum
  • Efectueaza un depozit de minim 50 lei pana pe 23 martie
  • Plaseaza un pariu din prima etapa a preliminariilor EURO 2020, indiferent de cota
  • Daca pariul nu este castigator vei primi un freebet de 100% din valoarea pariului, pana la 200 lei
  • Freebetul trebuie pariat in maxim 3 zile de la data creditarii pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5


Depune si pariaza pe prima etapa a preliminariilor >>>