Borussia Monchengladbach inca se lupta pentru pozitia a treia in campionat

Acesta a fost un sezon foarte ciudat pentru Borussia Monchengladbach. Echipa a incepout campionatul cu stangul, inregistrand 5 infrangeri in primele 5 meciuri, a continuat printr-o serie fulminanta de 10 meciuri fara infrangere, dintre care a castigat 8, iar acum se afla intr-o perioada relativ slaba, incercand sa revina printre primele 3 echipe din Bundesliga. Astfel, dintre ultimele 14 partide, Borussia nu a reusit sa castige decat 6, motiv pentru care acum se afla pe locul 5 in clasament.

 

Cotele caselor de pariuri pentru meciul dintre Hannover 96 si Borussia Monchengladbach

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Hannover 96

4.75

5.10

4.80

5.10

5.00

Borussia Monchengladbach

1.60

1.65

1.67

1.64

1.65

 

Insa echipa ar putea sa urce o pozitie in cazul in care toate lucrurile merg in favoarea sa in aceasta etapa de Bundesliga. Gladbach o intalneste pe Hannover 96 vineri, aceasta din urma fiind ultima clasata in campionatul german. Hannover este ca si retrogradata, pierzand nu mai putin de 13 dintre ultimele 15 partide in actualul sezon. Iar cu 2 victorii si 12 infrangeri pe teren propriu, Hannover nu sperie pe nimeni in prezent.

 

Insa trebuie sa tinem cont de faptul ca Borussia nu a inregistrat decat 3 victorii in deplasare, in conditiile in care a fost invinsa de 9 ori. In tur, Monchengladbach a reusit cu greu sa o invinga pe propriul teren pe Hannover, printr-un gol marcat in abia in minutul 84. Avand in vedere toate aceste lucruri, este clar ca echipa antrenata de André Schubert porneste favorita in urmatoarea intalnire.

 

Mai mult decat atat, trebuie sa tinem cont de obiectivele pe care le au fiecare dintre cele doua echipe in acest moment. Pe de o parte, Hannover joaca pentru a obtine un loc cat mai bun in clasament, iar pe de alta parte, Monchgladbach isi doreste sa evolueze in Champions League anul viitor. Dupa cum am spus mai devreme, daca toate lucrurile merg bine pentru ea, ar putea sa fie cu un pas mai aproape dupa aceasta etapa. Este, insa, nevoie de o infrangere a celor de la Leverkusen in meciul cu Eintracht Franfurt.