Biletul zilei 6 mai 2019

Manchester City vs Leicester si Milan vs Bologna sunt evenimentele pe baza carora vom construi biletul zilei de 6 mai 2019. City e la doi pasi de a deveni campioana iar Milan e inca in carti pentru obtinerea unui loc de Champions League pentru sezonul urmator.

Manchester City vs Leicester

Cu parere de rau in suflet va spun ca sunt aproape convins ca Manchester City va castiga acest campionat. Desi sunt fan Liverpool, sunt suparat pe "cormorani" ca nu au stiut sa isi conserve avantajul de sapte puncte pe care l-au avut la un moment dat. Acum, nu cred ca City se mai poate impiedica de Leicester si Brighton, doua echipe ce nu prea mai au MOTIVATIE.

City a castigat ultimele 12 meciuri la rand in Premier League si mai are nevoie de doua victorii pentru a deveni campioana. Greu de crezut ca vor da gres, desi De Bruyne este accidentat.

Leicester se afla la sase puncte de locul sapte, cel ce merge in Europa League. Desi venirea antrenorului Brendan Rogers a schimbat in bine echipa, Leicester s-a trezit tarziu: ar trebui sa castige cele doua meciuri ramase si sa spere ca cele din fata sa sse impiedice pentru a mai spera la ceva!

Sunt prea multi de "daca" in aceasta ecuatie. Asta nu inseamna ca Leicester nu va contribui la spectacol.

Milan vs Bologna

Milan joaca slab, are trei infrangeri in ultimele  sase etape, iar acerste contraperformante au coborat echipa dintre primele patru pana pe locul sapte. Sunt, intr- adevar, doar trei puncte pana la locurile ce merg in Champions league, dar Milanul pare anesteziat in ultimele meciuri.  Polonezul Krzysztof Piatek este golgheterul echipei, dar la mijloc nu se mai leaga jocul, iar defensiva ia goluri usoare, asa vcum s-a intamplat la Torino.

Bologna e la opt puncte de locurile retrogradarii, cu patru etape inainte de final. Salvarea e ca si obtinuta si asta gratie jocului foarte bun din ultima vreme. Sunt trei victorii si un egal obtinute in ultimele patru etape.

Totusi, Bologna nu a reusit sa castige in 23 dintre ultimele 25 de meciuri jucate in deplasare in Serie A, pe asta ma bazez in alegerea mea de astazi.

Acesta este pariul zilei de luni, propus la casa de pariuri Betano:

Veniti la ponturi zilnic, alaturi de noi, dar nu uitati sa jucati doar sumele pe care va permiteti sa le pierdeti...