Bilet pariu sansa din tenis Roland Garros 27 mai 2019

A inceput turneul de tenis de la Roland Garros. Fiind vorba despre un Grand Slam sunt foarte multe meciuri in primele tururi si m-am gandit ca putem incerca un bilet cu mai multe selectii, la casa de pariuri Fortuna. 

Am ramas pana la urma la ideea unui pariu sansa ( sau "lucky loser", asa cum se numeste in mediul online). Asta pentru ca, in cazul in care pierdem un meci sa beneficiem de  sansa de a primi in cont de cinci ori miza, suma pariata. Va urma in curand si un bonus dublu, dupa cum am promis.

Dupa cum se stie, la Fortuna online nu se mai combina pariul sansa cu bonusul dublu, asa ca trebuie sa alegem ori o optiune, ori pe cealalta.

Asadar, am ales pentru luni pariul sansa cu 16 meciuri in total, atat din turneul feminin, cat si din cel masculin. Cota biletului pentru a beneficia de "sansa" trebuie sa fie de minim 100. La noi, cota totala este de peste 139.

Explicatiile unor optiuni de pe biletul pariu sansa

  • Optiunea pentru ultimul meci, Moutet vs Vatutin este de "over 3.5 seturi";
  • La meciul Basilashvili vs Londero, optiunea aleasa este "Basilashvili +1,5 seturi". In acest caz pariul este castigator daca Basilashvili castiga meciul sau chiar daca il pierde cu scorul  de 3-2;
  • La meciul Van Uytvanck vs Sorribes Tormo, optiunea aleasa este "Sorribes +4,5 ghemuri" handicap asiatic; 
  • La meciul Tsurenko vs Bouchard, am ales o optiune echivalenta cu "minim un set Tsurenko";
  • La meciul Fritz vs Tomic, am ales handicap -1,5 seturi, adica Friz sa castige cu 3-0 sau 3-1 la seturi.

Voi reveni cu bonusul dublu pentru ca ampromis, dar apoi vom ramane consecventi pe ponturile single si biletele de cota 2, asa cum am invatat la scoala pariurilor.