Bayer Leverkusen poate sa-si asigure prezenta in Champions League printr-o victorie in fata Herthei

Gratie coeficientului impresionant acumulat in ultimii ani, campionatul din Germania va trimite direct in grupele Champions League nu mai putin de 3 echipe. De asemenea, ocupanta locului 4 va avea de disputat o serie de meciuri preliminare. Astfel, a treia pozitie in campionat a devenit una extrem de valoroasa. In acest moment, Leverkusen este instalata pe aceasta pozitie, insa, pentru a fi siguri ca vor ocupa acelasi loc si la finalul stagiunii, elevii lui Roger Schmidt au nevoie de o victorie in meciul cu Hertha Berlin.

 

Cotele caselor de pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Bayer Leverkusen

1.55

1.62

1.60

1.57

1.60

Hertha Berlin

5.50

6.00

5.60

5.85

6.00

 

Uitandu-ne peste rezultatele din ultima perioada, este usor sa intelegem de ce Leverkusen porneste favorita. Echipa a avut parte de 6 succese consecutive in ultimele saptamani in Bundesliga, reusind sa inscrie cel putin doua goluri in 5 dintre aceste meciuri. De cealalta parte, Hertha Berlin nu a mai castigat un meci de 4 etape, suferind, intre timp, nu mai putin de 3 infrangeri. De asemenea, echipa lui Pal Dardai a remizat cu Hannover, ultima clasata in Germania.

 

Misiunea lui Leverkusen nu va fi una foarte usoara. In conditiile in care Wendell va lipsi din toate cele trei meciuri care au ramas pana la final si Tah ar putea fi absent din cauza unui virus stomacal, Schimdt va avea nevoie sa-si reorganizeze defensiva. Din fericire, antrenorul se va putea baza pe Chicharito Hernandez, principala sa gura de foc si autorul a 17 goluri in 26 de meciuri.

 

Cat despre Hertha, trebuie mentionat ca aceasta risca sa piarda si locul 4, avand in vedere ca Moenchengladbach vine din urma. In prezent, aceasta se afla la un singur punct in spatele echipei din Berlin. Situatia actuala l-a determinat pe Dardai sa afirme ca Hertha mai are de disputat 3 finale pana la sfarsitul campionatului. Prima dintre acestea este cu Leverkusen. Urmeaza Darmstadt si Mainz. Din fericire pentru berlinezi, nici Moenchengladbach nu are un program mai usor, aceasta urmand a infrunta Bayern Munchen, Leverkusen si Darmstadt.