Barcelona are cota marita la victorie cu Villarreal

La jumatatea acestei saptamani nu se desfasoara meciuri intre echipe nationale sau din cupe europene, astfel ca avem parte de cupe nationale si de etape intermediare. Una dintre aceste etape intermediare are loc in La Liga, acolo unde mai sunt 9 etape, Barcelona avand un avans confortabil in fruntea campionatului. Inainte de partida de pe teren propriu cu Atletico Madrid, ocupanta locului secund, catalanii vor juca in deplasare cu Villarreal, aflata pe pozitia 17. O victorie a catalanilor este, asadar, previzibila, cota casei de pariuri Betfair pentru ca asta sa se intample fiind 45.0.

Profita acum de cota marita oferita de Betfair >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie pot participa cei ce isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (marti, 22:30) utilizand codul ZFBNJA. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida cu Villarreal. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota 45 pentru victoria Barcelonei cu Villarreal inseamna ca in cazul in care catalanii se vor impune vei primi 225 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 22:30, introducand codul ZFBNJA

Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Villarreal

Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea promotiei

Daca Barcelona va invinge miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 225 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore

Pe o cota minima de 1.2 trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook

Profita acum de cota marita oferita de Betfair >>>