Barcelona are cota 4 la victorie cu Bilbao

Duminica, incepand cu ora 17:15, liderul din La Liga, FC Barcelona, o va intalni pe teren propriu pe Athletic Bilbao, echipa clasata pe locul 12. O victorie a catalanilor este destul de posibila, avand in vedere ca formatia antrenata de Ernesto Valverde a comis doar doi pasi gresiti pe propriul teren in campionat, iar Bilbao vine dupa 3 infrangeri in deplasare. Prin urmare, nu ar trebui ratata promotia casei de pariuri Betfair, care iti ofera posibilitatea de a paria la cota 4.00 pentru ca Barcelona sa se impuna. Ce trebuie sa fac?


Pentru a te califica la aceasta cota marita trebuie sa te inregistrezi la Betfair pana la ora meciului introducand codul ZFBNBP. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Bilbao. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 50 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care in momentul de fata este  1.15.


Despre recompensa


Barcelona are cota 4 la victorie cu Bilbao, in cazul foarte probabil in care Barcelona se va impune, iar tu vei paria 50 lei, obtinand instant cash castigul conform cotei normale (57.5 lei), pentru ca restul sa ti se crediteze in cel mult 24 ore sub forma de freebet. Acesta trebuie pariat in termen de 30 zile, tot de pe piata Sportsbook, pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Daca pariul este castigator, in cont nu ti se va credita valoarea freebetului, ci doar profitul.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 17:15, utilizand codul ZFBNBP

·         Plaseaza din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in meciul cu Bilbao

·         Cel mult 50 lei se calculeaza la cota marita

·         Daca Barcelona se impune ti se va credita cash castigul conform cotei normale, pe cand restul, pana la cel mult 200 lei, sa il primesti in maxim 24 ore sub forma de freebet

·         In 30 zile trebuie pariat freebetul de pe piata Sportsbook, pe o cota minima de 1.2


Sanse mari la victorie pentru catalani