Avantaje si dezavantaje Sportingbet

Una dintre casele de pariuri preferate de catre utilizatorii romani, cunoscuta cu mult timp inainte sa se introduca licentierea, este Sportingbet. Anul trecut interfata site-ului a suferit modificari, Sportingbet fiind cu un pas inainte in fata multor case pariuri online.

Avantaje

Transmisiuni directe

Sportingbet este una dintre casele de pariuri care ofera transmisiuni sportive, lucru destul de important daca dorim, spre exemplu, sa pariem live sau pur si simplu sa urmarim acel meci, fara a miza neaparat pe el. Dintre cele peste 10 000 transmisiuni anuale accentul cade pe meciuri de fotbal si tenis, incluzand aici turneele challenger si ITF, insa putem vizualiza si meciuri de baschet, baseball sau tenis de masa. Programul transmisiunilor il putem consulta in sectiunea ‘’pariuri live’’. Pentru a putea vizualiza aceste transmisiuni trebuie doar sa ai bani in cont, vorbind aici chiar si de o suma infima. 

Pariuri live

Un alt motiv pentru care aceasta casa ramane in topul preferintelor utilizatorilor il reprezinta pariurile live. Sportingbet prezinta o oferta bogata mai ales in ceea ce priveste pariurile pe fotbal, acolo unde putem miza si pe ligi de mana a treia spre a patra, insa nici celelalte sporturi importante, cum ar fi tenisul, baschetul, voleiul sau handbalul, nu sunt neglijate.

Aplicatii pentru mobil

O casa de pariuri atat de mare precum Sportingbet nu putea neglija aspectul conform caruia nu toti oamenii isi petrec majoritatea timpului in fata calculatorului. Astfel, aceasta a introdus o aplicatie pe mobil atat pentru pariuri sportive, cat si pentru jocurile de cazino. Aplicatia poate fi descarcata si pe iOS, dar si pe Android.

In cazul unui iOS este necesar sa intri in App Store de pe iPhone sau iPad sau poti descarca aplicatia prin intermediul iTunes. Pentru Android trebuie doar sa intri pe site de pe mobil si sa descarci aplicatia din meniul principal atat pentru pariuri sportive, cat si pentru cazino. Aplicatiile dispun de aceleasi facilitati pe care le intalnesti si pe site.

Rambursare la inceput de saptamana

Una dintre promotiile de apreciat ale celor de la Sportingbet consta intr-un program de loialitate al clientilor. Astfel, in functie de punctele cumulate saptamana trecuta, puncte obtinute prin efectuarea de pariuri, vei fi rambursat cu un procent de 10% sau 15%, pana la o anumita suma, din pierderea neta avuta saptamana precedenta, daca ai avut nesansa de a ti se intampla asta. Aceasta va fi creditata sub forma de bonus, trebuind rulata o singura data la cote minime de 1.7.

Dezavantaje

Conditii de rulaj dificile ale bonusului de inregistrare

In general gasim cerinte grele de rulaj la casele de pariuri care prezinta un bonus de inregistrare mare. Nu este cazul si aici, unde bonusul de inregistrare este 100% pana la 200 lei, acesta trebuind rulat de 10 ori pe o cota minima de 1.7 in termen de 30 zile.

Taxa la depuneri

Daca platesti cu un card VISA sau Mastercard, prin transfer bancar sau prin Paysafecard, nu ti se va retine nimic la depunere. Insa in cazul in care platesti prin Skrill sau Neteller, taxa de depunere este de 4.9%, lucru destul de enervant.

In comparatie cu avantajele casei de pariuri Sportingbet, dezavantajele par nesemnificative. In fond, aceste doua dezavantaje nu te fac sa pierzi bani decat daca efectuezi un depozit de pe Skrill sau Neteller, insa la fel de bine poti alege si plata prin card. Pana la urma, daca ai Skrill sau Neteller trebuie sa ai si card. In schimb, avantajele ne pot ajuta sa castigam mai mult sau sa avem mai multe posibilitati de pariere, lucru care nu poate fi decat multumitor.