Argentina vs Croatia are cota 30 pentru minim un gol

Acest Campionat Mondial a inceput destul de promitator, cu un meci in care am avut parte de 5 reusite, insa a continuat dezamagitor, cu victorii la scor minim, uneori din partea unor echipe de la care ne asteptam mai putin. Cu toate astea, pana acum nu a avut loc nicio remiza alba, venindu-ne greu sa credem ca va avea loc una in meciul dintre Argentina si Croatia, care se va desfasura joi, incepand cu ora 21:00. Drept urmare, ni se pare o idee foarte buna sa profitam de promotia casei de pariuri Betfair, conform careia duelul Argentina vs Croatia are cota 30 pentru minim un gol.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti cei care se vor inregistra pana la ora meciului folosind codul ZFBNEA. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pe marcarea a minim un gol in partida dintre Argentina si Croatia. Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.08.


Despre recompensa

In cazul in care se va marca in partida dintre Argentina si Croatia ti se va rambursa cash miza, pentru ca restul de 145 lei sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul cu gol in meciul dintre Argentina si Croatia, cat si cel folosind freebetul trebuie pariate din piata Sportsbook.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Pariaza pre-live de pe piata Sportsbook pe faptul ca se va inscrie cel putin o data in meciul dintre Argentina si Croatia
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca se marcheaza cel putin un gol miza se va returna cash imediat, in vreme ce restul de 145 lei il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise