Am adaugat o noua casa de pariuri online in ratingurile Intelbet!

Casa de pariuri online Admiral a obtinut licenta ONJN pentru a activa in mediul online. Am analizat produsul, asa cum v-am obsinuit, in cel mai obiectiv mod cu putinta, si l-am adaugat in ratingurile Intelbet.
 
5969abf27d6db_1500097522.png

Daca aveti deja cont la aceasta casa de pariuri, va invitam sa va spuneti parerea, cu bune si cu rele, pe pagina recenziei casei de pariuri online Admiral. Totodata, acceptam si reclamatii, asadar, daca aveti probleme cu Admiral, va rugam sa ne contactati, sa ne descrieti problema si noi vom face tot posibilul sa o rezolvam. Opinii, intrebari, solutionarea problemelor - toate acestea pe pagina recenziei Admiral.


In recenzia casei de pariuri online Admiral veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie inainte de a incepe sa pariati pe acest site:
 
  • Principalele argumente pro si contra
  • Informatii despre cote, payout si marja de profit cu care opereaza Admiral
  • Informatii despre oferta de pariuri pre-meci
  • Recenzia platformei de pariuri live
  • Ghid complet pentru plasarea primului pariu

In topul caselor de pariuri in functie de cote, Admiral se situeaza in categoria de mijloc, cu o mraja de profit de 5-6%.

In topul caselor de pariuri in functie de oferta de pariuri pre-meci, Admiral se situeaza in partea fruntasa a clasamentului, avand in oferta de la Fotbal, Tenis, Baschet pana la Sah, Trotting sau chiar Jocuri electronice (e-sports). Totodata, ofera o multime de optiuni de pariere.

In topul caselor de pariuri in functie de platforma de pariuri live, Admiral ocupa o pozitie de mijloc in contextul pietei actuale din Romania.
 
Daca ati inceput deja sa pariati la casa de pariuri online Admiral, va rugam sa contribuiti la dezvoltarea ratingului popularitatii, cel mai obiectiv si onest rating, bazat pe voturile pariorilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati "Pariez aici". Va asteptam si cu feedback pe pagina recenziei Admiral, intrebari si nu in ultimul rand, daca aveti probleme cu aceasta casa de pariuri online, completati formularul de reclamatie si noi vom face tot posibilul sa va rezolvam problema.