Ai parte de ghinion la pariuri? Invata cum sa il eviti

Nu am intalnit pana acum vreun parior care sa nu fi avut atat noroc, cat si ghinion la pariuri sportive. Sigur, multi utilizatori scot in evidenta ghinionul care s-a abatut asupra lor, facand prea putin sau chiar deloc referire la norocul pe care l-au avut datile precedente. Nu ii putem invinovati prea tare pentru asta, deoarece in general oamenii tind sa scoata in evidenta aspectele negative care li se intampla, nu si pe cele pozitive.

Norocul si ghinionul sunt inevitabile cand joci la case de pariuri sportive, insa noi le putem ajusta. Din pacate, nu putem face nimic pentru a avea mai mult noroc. Asta cel putin deocamdata, fiindca cine stie ce tehnologie moderna va aparea in viitor. In schimb, putem lua masuri pentru a reduce aparitia ghinionului si, totodata, pierderea pariului sau a intregului bilet. 

5d5fab3d1be63_1566550845.jpg

Cum se manifesta ghinionul?

In general, ghinionul survine pe final de meci, cand poate interveni oboseala sau relaxarea, fie ca vorbim de sporturi individuale sau de echipa. Daca vorbim despre sporturi individuale, cum ar fi tenisul, ghinionul mai este reprezentat si de o accidentare in timpul meciului a unui jucator. In cazul in care vorbim despre fotbal, ghinionul pentru o echipa se poate referi la un penalty prostesc comis de un jucator. De asemenea, ghinionul se manifesta prin primirea unui cartonas rosu care lasa echipa in inferioritate numerica, printr-un un gol norocos pe final de meci, desi adversarul a fost dominat toata partida etc. . Concluzionand, norocul si ghinionul nu pot fi anticipate, oricat de mult am analiza o partida.

Un simplu buton daca apesi iti vei minimiza ghinionul

De multe ori am intalnit pariori care au mizat un anumit rezultat pe un meci, rezultat care parea sa fie castigator. In ultimele minute ale partidei insa, formatia adversa avea o faza norocoasa din care reusea sa marcheze, asta daca ne referim la fotbal. Iar daca primesti gol pe final de meci nu vei mai avea indeajuns timp la dispozitie pentru a reveni. Toate aceste lucruri pot fi evitate cu o simpla apasare de buton, care iti va arata cum sa minimizezi ghinionul in pariuri sportive. In cazul in care pronosticul tau e pe cale de a deveni castigator, evita riscurile optand pentru functia „Cash Out”.

Odata apasat acest buton pariul tau va fi solutionat, iar evenimentele ce se vor intampla in meci de la acel punct incolo nu vor mai conta in vederea castigului obtinut de tine.          In acest fel, poti vedea finalul de meci relaxat, stiind ca ai incasat deja banii. Este adevarat, daca optezi pentru Cash Out nu vei castiga intreaga suma pe care ai fi putut-o obtine daca ai fi lasat pariul pana la final. Inainte de a apasa butonul “Cash Out” vei putea vedea inscriptionat pe acel buton suma care iti va fi trimisa in cont in acel moment al meciului. Suma iti va aparea in cont imediat ce ai apasat butonul de Cash Out, un buton colorat cu rosu, verde, albastru etc., in functie de casa de pariuri. Butonul il vei gasi la “Biletele mele”, sub/langa pariul in cauza.

Este disponibil tot timpul butonul de Cash Out?

Aproape toate casele de pariuri de top beneficiaza de aceasta facilitate, printre acestea enumerand Betano, Unibet, Sportingbet sau Fortuna. Butonul de Cash Out nu este insa disponibil pentru toate sporturile, cel mai des intalnindu-l pentru meciurile de fotbal, tenis si baschet. In cazul unor partide din campionate obscure, totusi, este posibil sa nu iti apara functia, chiar daca ne referim la fotbal. 

De asemenea, nu toate optiunile de pariu au posibilitatea inchiderii prin Cash Out, asta intamplandu-se mai ales la case online care nu se afla in top. Totodata, butonul nu este disponibil in timpul meciului daca se intampla o faza importanta (acordarea unui penalty, ratarea unei mari ocazii, executarea unei faze fixe, daca un jucator are o minge de break in cazul tenisului etc.). Cash Outul il poti folosi atat pentru pariuri simple, cat si pentru bilete multiple.

Cand este bine sa optez pentru Cash Out? 

Dupa cum am spus mai sus, ar fi indicat sa apesi butonul “Cash Out” spre finalul partidei in cazul in care in care meciul se indreapta spre pronosticul dorit de tine. De asemenea, daca meciul are un rezultat favorabil inca din prima parte a acestuia, iar Cash Outul este unul multumitor, ai putea apasa butonul in cazul in care ai impresia ca echipa/jucatorul pe care ai pariat incepe sa fie dominata la capitolul respectiv.

Inevitabil vor fi si situatii mai neplacute, in care pontul tau nu va fi castigator. In cazul in care pontul merge in directia gresita inca din prima parte a partidei, iar echipa/jucatorul pe care ai pariat lasa impresia ca nu poate reveni, poti limita pierderile apasand butonul “Cash Out”. Este drept, vei primi mai putin decat miza plasata, insa macar elimini riscul de a pierde intreaga investitie. 

Rezumat

  • Norocul si ghinionul sunt inevitabile la pariuri sportive
  • Ghinionul poate fi minimizat datorita functiei „Cash Out”, pe care o intalnesti la majoritatea caselor de pariuri
  • Odata apasat butonul de Cash Out suma castigata pana in acel moment al meciului iti va fi virata instant in cont
  • Poti apela la Cash Out cand profitul este unul multumitor, iar riscurile devin prea mari sau cand vrei sa reduci pierderile

Apeleaza la casa de pariuri la care Cash Outul este mai mereu disponibil