Ai cota mult marita ca PSG sa o elimine pe Manchester United

Dupa victoria cu 2-0 de pe Old Trafford din urma cu 3 saptamani, PSG pare sigura de calificarea in sferturile Champions League, insa la fel am spus si despre Real Madrid. Sansele de calificare pentru formatia pariziana sunt foarte mari, astfel recomandandu-ti sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care iti ofera cota 30.0 ca PSG sa se califice in sferturile Champions League.


Plaseaza un pariu ce are mari sanse de reusita >>>
Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei (miercuri, 22:00) introducand codul ZFBNIP. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe faptul ca PSG se va califica in sferturile Champions League. Cel mult 5 lei se iau in considerare pentru cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, una extrem de mica.


Despre recompensa

In cazul foarte probabil in care PSG o va elimina pe Manchester United, miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 145 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 22:00, introducand codul ZFBNIP
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe calificarea PSG in sferturile Ligii Campionilor
  • Daca PSG se va califica miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 145 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


Plaseaza un pariu ce are mari sanse de reusita >>>