Ai cota 80 la victorie pentru orice echipa in derby-ul dintre Liverpool si Manchester City

Meciul ce va inchide etapa cu numarul 12 din Premier League va avea loc intre Liverpool si Manchester City, primele doua clasate. Cu o victorie Liverpool s-ar distanta la 9 puncte in fruntea clasamentului, facand misiunea “cetatenilor” una destul de grea pana la finele campionatului. De punctat ca Manchester City nu a castigat niciodata in timp regulamentar in ultimele 20 intalniri directe de pe Anfield. In ceea ce priveste aceasta partida, casa de pariuri Betfair prezinta cota 80.0 atat pentru victoria lui Liverpool, cat si pentru cea a lui Manchester City.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (10 noiembrie, 18:30) introducand codul ZFBNNF. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria uneia dintre echipe in duelul Liverpool vs Manchester City. Cel mult 5 lei se iau in considerare la cota marita. Daca vei miza mai mult, diferenta se va calcula la cota de pe site.

Despre recompensa

Daca aceasta cota mult marita la victorie in Liverpool vs Manchester City va fi castigatoare miza se va rambursa, in vreme ce restul pana la 400 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 10 noiembrie, ora 18:30, introducand codul ZFBNNF
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria uneia dintre echipe in duelul Liverpool vs Manchester City
  • Maxim 5 lei se iau in calcul la cota marita
  • In cazul unui pariu castigator miza se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 400 lei se va credita ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pe cine vei paria intr-un asemenea derby?

Urmareste site-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu promotii de la cele mai bune case de pariuri  din Romania!