Ai cota 70 pentru victoria Romaniei in fata Norvegiei

In etapa a opta a preliminariilor CE Romania va intalni pe teren propriu Norvegia, tie oferindu-ti-se cota 70.0 pentru victoria “tricolorilor”.

Romania a reusit abia spre final sa deschida scorul si apoi sa se distanteze in partida cu Insulele Feroe din etapa a saptea. Astfel, “tricolorii” se afla pe pozitia a treia in grupa, la 1 punct in spatele Suediei si la 3 puncte in fata Norvegiei. Urmeaza insa un program foarte greu pentru elevii lui Cosmin Contra, in care vor intalni Norvegia, Suedia si Spania. Primul examen va avea loc in fata Norvegiei pe teren propriu. In deplasare “tricolorii” au smuls un punct pretios. Daca esti de parere ca adolescentii si copiii din tribuna ii vor impulsiona pe jucatorii nationalei Romaniei sa obtina cele 3 puncte, poti profita de cota marita oferita de casa de pariuri Betfair

5da33a5dafcce_1570978397.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (15 octombrie, 21:45) introducand codul ZFBNMS. Depune apoi pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Romaniei in fata Norvegiei. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 5 lei, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Romania are cota 70 la victorie cu Norvegia, asta insemnand ca in cazul in care „tricolorii” se vor impune miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la 350 lei ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 15 octombrie, ora 21:45, introducand codul ZFBNMS
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Romaniei in fata Norvegiei
  • In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 5 lei
  • Daca Romania se va impune miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 350 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza pe succesul „tricolorilor” daca ai incredere in ei

Urmareste site-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari promotii la case de pariuri din Romania!