Ai cota 29 pentru victorie Tottenham si 9 pentru victorie Liverpool in derby

Pare incredibil, mai ales pentru un campionat cum e Premier League, insa in acest sezon Liverpool a pierdut doar doua puncte. Tottenham nu merge foarte bine pe teren propriu, insa tine prea putin cont de astfel de lucruri. Sezonul trecut Liverpool a invins cu 2-1 in deplasarea din campionat, in vreme ce in urma cu doua editii Tottenham se impunea cu 4-1 pe propriul teren. In vederea acestei partide casa de pariuri 888sport iti propune cote marite la victorie. Mai exact, iti este oferita cota 9.00 pentru victoria lui Liverpool si 29.0 pentru cea a lui Tottenham.

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti romanii care se inregistreaza la 888sport pana la ora partidei (11 ianuarie, 19:30). Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Tottenham vs Liverpool. Miza este una fixa si anume 25 lei. Dupa selectarea pariului, pe bilet iti va aparea o casuta, ce trebuie bifata daca vrei sa primesti cota marita. Chiar daca vei opta pentru asta, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit de la 888sport, care poate ajunge la 1000 lei.

Despre recompensa

Daca vei opta pentru aceste cote mult marite la victorie in Tottenham vs Liverpool vei avea ocazia de a castiga 225 lei sau 725 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site iti va fi creditat intant cash, in vreme ce restul il vei primi ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie rulat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima totala de 2.00. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 11 ianuarie, ora 19:30
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Tottenham vs Liverpool
  • Miza este fixa si anume 25 lei
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei marite, in vreme ce restul pana la 225 lei, respectiv 725 lei, ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie rulat bonusul pe o cota minima totala de 2.00 in termen de 60 zile

Urmareste site-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari promotii la case de pariuri online din Romania!

Pariaza pe castigatoare la cota marita