Selecteaza gratis marcatorii si castiga 450 000 RON

Probabil cea mai atragatoare campanie a unei case de pariuri online, desfasurata in fiecare saptamana, are loc la Betfair. Vorbim despre un jackpot saptamanal in valoare de minim 450 000 lei, insa si de un premiu de 10 000 lei sau mai multe de 100 lei. Promotia, denumita ”Golden Goals”, se refera la jucatorii din Premier League si Champions League care vor deschide scorul in meciul din respectiva etapa.



Ce trebuie facut?


Participarea la promotie este gratuita, tot ce trebuie sa faci fiind sa te loghezi, sa selectezi promotia, pe care o vei gasi usor, in sectiunea Sportsbook. In fiecare runda ni se propun 6 meciuri din Premier League, respectiv Champions League, pentru fiecare oferindu-ni-se 8 variante de marcatori, precum si sansele pe care acestia le au de a marca. O selectie va fi castigatoare daca jucatorul va inscrie primul gol al partidei. 


Selecteaza gratis marcatorii si castiga 450 000 RON sau valoarea jackpotului din acel moment, fiindca trebuie spus ca daca jackpotul nu este castigat intr-o runda, acesta este reportat, iar jackpotul pentru runda urmatoare va creste. Nu te poti inregistra de mai multe ori intr-o singura runda, din moment ce este permis un singur cont pe persoana.  Predictiile trebuie trimise cu minim 5 minute inainte de startul primului meci al rundei. De asemenea, marcatorii de pe bilet pot fi modificati tot pana cu minim 5 minute inainte sa inceapa prima din cele 6 partide. 


In afara celor 6 selectii, exista si o intrebare de departajare, care te va departaja de cel sau cei aflati la egalitate cu tine. In acest caz va castiga participantul cu predictia cea mai apropiata la intrebarea “In ce minut se va marca primul gol” la un meci ales de Betfair din acea runda de Premier League sau Champions League. In cazul in care jucatorul selectat de tine ca va marca primul nu joaca in respectivul meci, vei fi eligibil in continuare pentru premiul pe runda, nu insa si pentru jackpot.


Despre recompense


Cel ce va ghici toti cei 6 jucatori care vor deschide scorul in partidele respective va castiga jackpotul in valoare de 450 000 lei. Daca doi sau mai multi jucatori reusesc asta, decisiva va fi intrebarea de departajare, despre care am detaliat mai sus. In cazul in care nimeni nu va ghici toti cei 6 primi marcatori, cel ce va ghici cei mai multi marcatori si va oferi raspunsul cel mai apropiat la intrebarea de departajare va primi un premiu in valoare de 10 000 lei. Ambele premii sunt cash, fara conditii de rulaj. In plus, primii 10 clasati in fiecare runda vor primi un freebet in valoare de 100 lei. 


Avem insa si un clasament total, updatat pe pagina promotie dupa fiecare etapa de Premier League si Champions League. Clasamentul este cumulat, nu separat pentru fiecare dintre cele doua competitii. La sfarsitul sezonului, primul din acest clasament va intra in posesia a 10 000 lei bani cash. Plata si livrarea tuturor premiilor cash, inclusiv cele pentru fiecare runda, vor fi facute in maxim 30 zile sub forma unui cec.


Rezumat


·        Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul aici

·        Oricine poate participa gratuit la promotie

·        Trebuie sa prezici primul marcator in 6 meciuri din Premier sau Champions League intr-o anumita runda

·        Daca vei ghici toti marcatorii vei castiga jackpotul de cel putin 450 000 lei cash

·        Daca nimeni nu a indicat corect cei 6 marcatori, cel ce a ghicit cei mai multi va primi un premiu de 10 000 lei cash

·        In ambele cazuri, daca doi sau mai multi utilizatori sunt la egalitate, va castiga cel ce a dat raspunsul cel mai apropiat la intrebarea de departajare

·        Primii 10 clasati din fiecare runda vor primi un freebet de 100 lei

·        La finalul sezonului, cel ce a reusit de cele mai multe ori sa obtina un premiu, oricare ar fi el, va primi 10 000 lei cash.


Poti castiga cel putin 100 000 euro fara nicio investitie. Ce mai astepti? >>>