World Cup 2022: Cine se califica in optimile de finala?

World Cup 2022 a intrat in faza finala a meciurilor din grupe iar microbistii si pariorii se intreaba ce echipe se vor califica in optimile de finala, prima faza eliminatorie. 

Voi analiza aici fiecare grupa in parte si voi incerca sa anticipez care vor fi meciurile din optimile de finala.

Optimi de finală Cupa Mondiala 2022

Sâmbătă, 3 decembrie ora 17.00

  • (1) Câștigătoarea Grupei A - Locul doi din Grupa B

Predictie: Olanda vs SUA

Duminica , 4 decembrie ora 21.00

  • (4) Câștigătoarea Grupei B - Locul doi din Grupa A

Predictie: Ecuador vs Anglia

Cel mai probabil ca Olanda va castiga grupa A, e foarte greu de crezut ca se va impiedica de Qatar. 

Ecuador - Senegal va fi meciul direct. Cele doua se vor lupta la baioneta in meciul direct pentru locul al doilea, iar Senegal are nevoie de victorie pentru calificare. Cred ca Ecuador va ocupa locul al doilea in aceasta grupa. 

Update: S-a calificat Senegal, i-a batut pe Ecuador cu scorul de 2-1.

In grupa B, lupta pentru locul al doilea se va da, cred,  între SUA și Iran, si mai cred ca SUA se va impune. Nu ii vad pe galezi sa aiba puterea de a-i incurca pe englezi. Cota pentru calificarea SUA este 1.81 la Favbet.

World Cup 2022: Care vor fi optimile de finala? 

Sambata 3 decembrie ora 21.00

  •  (2) Câștigătoarea Grupei C - Locul doi din Grupa D

Predictie: Argentina - Australia

Duminică, 4 decembrie ora 17.00

  • (3) Câștigătoarea Grupei D - Locul doi din Grupa C

Predictie: Polonia - Franța

 In grupa C se va juca meciul direct  Polonia - Argentina. Polonia se califica la un egal, Argentina are nevoie de victorie pentru a se califica sigur.

Arabia Saudita se califica sigur daca trece de Mexic, iar Mexic are nevoie de o victorie confortabila pentru a spera sa se califice cu patru puncte si golaveraj mai bun decat Argentina. 

E foarte greu de dat o predicție aici. O sa merg pe scenariul in care Argentina se impune la limita si se califica impreuna cu Polonia. 

În grupa D, Franta e castigatoare sigura. Meciul direct Australia - Danemarca va desemna cea de-a doua clasata. Cred ca Australia e in stare sa scoata un egal in acest meci sis a se califice de pe locul al doilea. Spun asta desi danezii sunt mult mai puternici,  in mod  teoretic cel putin. Cota pentru calificarea Australiei este 2.69 la casa de pariuri Favbet.

Optimi de finala World Cup 2022

Luni, 5 decembrie ora 17.00

  • (5) Câștigătoarea Grupei E - Locul doi din Grupa F

Predicție: Spania - Croația

Marți, 6 decembrie ora 17.00

  • (7) Câștigătoarea Grupei F - Locul doi din Grupa E

Predicție: Germania - Maroc

Spania - Japonia va fi un meci din grupa iar japonezilor le cam trebuie victoria pentru a se califica sigur. La egal, trebuie sa spere ca cei din Costa Rica sa ii incurce pe nemti. Spaniolii sunt calificati si la un egal. 

Meciul Costa Rica - Germania va fi “care pe care”. Nemtii trebuie sa castige pentru a se califica, costaricanii au sansele lor, chiar si la egal. Merg pe clasic aici: Spania pe primul loc, Germania pe locul al doilea. 

In grupa F, Croatia, Maroc si Belgia se lupta pentru cele doua locuri ce merg in optimi. Maroc va juca impotriva Canadei si un egal îi este de ajuns pentru calificare. Meciul direct Croatia - Belgia va fi unul super tensionat. Dintre croati si belgieni, unii vor pleca acasa. Croatilor le ajunge un egal, Belgia trebuie sa bata si n-a convins deloc pana acum. Cred ca in grupa asta Marocul va termina prima, iar Croatia pe locul al doilea. Cota pentru calificarea Belgiei in optimi este 2.26 la GetsBet.

Cupa Mondiala 2022- cine va juca in optimi de finala?

Luni, 5 decembrie ora 21.00

  • (6) Câștigătoarea Grupei G - Locul doi din Grupa H

Predictie: Brazilia - Ghana

Marți, 6 decembrie ora 21.00

  • (8) Câștigătoarea Grupei H - Locul doi din Grupa G

Predictie: Portugalia – Elveția

 

In grupa G, Brazilia e castigatoare. Meciul Elvetia – Serbia va desemna a doua calificata, daca nu cumva Camerun bate Brazilia. In mod normal, Elvetia are nevoie de un egal, Serbia trebuie sa castige pentru a se califica. Aici cred ca Brazilia si Elvetia vor fi echipele calificate.

In grupa H, castigatoarea e Portugalia, cel mai probabil. Lupta pentru locul al doilea e dura. In meciul direct Ghana – Uruguay , ghanezii au nevoie de un punct, daca sud-coreenii nu bat Portugalia. Uruguayenii pot spera la calificare doar daca inving confortabil Ghana, dar asta mi se pare putin probabil. Cred ca Portugalia si Ghana vor ocupa primele doua locuri. Cota pentru calificarea Ghanei este 2.18 la GetsBet.

Acest World Cup 2022 a fost plin de surprize, iar predictiile mele merg mai mult pe rezultate normale, asteptate. Luati-le doar ca pe niste informatii care sa va ajute sa va construiti propriile optiuni.

De aceea, va invit in centrul de pariere World Cup 2022 unde aveti toate datele necesare pentru a va crea propriile predictii. 

Nu uitati de bonusurile si promotiile oferite de casele de pariuri special pentru Cupa Mondiala.