Winmasters are incepand de astazi un reprezentant oficial pe Intelbet.ro!

Casa de pariuri online Winmasters a raspuns afirmativ solicitarii de a avea un reprezentant oficial pe site-ul Intelbet.ro, asadar, daca aveti probleme cu aceasta casa de pariuri, completati formularul si va garantam o solutionare rapida.
 

Indiferent ca este vorba de o retragere intarziata, de un bonus neplatit, sau orice alte situatii intampini la casa de pariuri Winmasters, apeleaza cu incredere la noi, intrucat incepand de astazi avem si un reprezentant oficial pe site pentru o rezolvare prompta a situatiilor aparute.
 

Cum adaug o reclamatie la adresa Winmasters?


1. Intra pe recenzia casei de paruri online Winmasters si acceseaza butonul “Adauga o reclamatie
 

2. Descrie-ne in detaliu problema pe care o ai, introdu numele de utilizator sau adresa de email cu care te-ai inregistrat la respectiva casa de pariuri si nu uita sa adaugi si un print screen in cazul in care consideri ca este necesar in a intelege situatia mai bine.
 

Daca nu ai nicio reclamatie, ci doar o intrebare despre aceasta casa de pariuri, ai optiunea de a lasa un comentariu si noi vom veni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Nu in ultimul rand, daca pariezi deja la Winmasters si doresti sa impartasesti experienta ta cu aceasta casa de pariuri, cu bune si cu rele, cu ceilalti membri ai comunitatii Intelbet, tot ce trebuie sa faci este sa lasi un feedback in care sa detaliezi ce anume iti place la aceasta casa de pariuri si ce nu. Feedback-ul tau va fi extrem de util pentru cei care vor sa parieze la Winmasters, dar inainte de a inregistra un cont, cauta sa afle informatii de la jucatori reali. 

Salutam decizia Winmasters de a fi reprezentata oficial pe site-ul Intelbet.ro si speram la cat mai multe situatii rezolvate cu success!