Voteaza cine crezi ca va fi capitanul Romaniei in meciul cu Spania

Este clar ca partida cu Spania trebuie abordata cu seriozitate maxima de catre jucatorii Romaniei, insa va fi abordata, de asemenea, cu un nou capitan.

Cel putin asa a lasat sa se inteleaga goalkeeperul Ciprian Tatarusanu, declarand asta pentru PRO TV, postul care va transmite in direct si in exclusivitate meciul dintre Romania si Spania. Ibericii pleaca favoriti clari in aceasta partida, insa speram ca tripleta ofensiva formata din Keseru, Puscas si Florin Andone sa penetreze apararea spaniolilor si nu o data.

Intr-un meci atat de important banderola de capitan ar trebui sa stea ori pe bratul unuia dintre cei ce au marcat cel mai mult la nationala, ori pe bratul celui ce are cele mai multe selectii. Referindu-ne la lotul actual cele mai multe selectii le are Ciprian Tatarusanu, iar cele mai multe goluri Claudiu Keseru.

Chiriches si Tatarusanu sunt favoriti la purtarea banderolei

Dupa ce nu a prins lotul in primele 4 partide din preliminarii, Vlad Chiriches a fost convocat de Cosmin Contra pentru aceasta „dubla” cu Spania si Malta. Mai mult, Chiriches are mari sanse sa poarte banderola de capitan. In lipsa lui in primele 4 etape, banderola a fost purtata de Sapunaru si Tatarusanu. Cum Sapunaru a ales de curand sa se retraga din nationala Romaniei, favoriti la preluarea banderolei ar fi Tatarusanu si Chiriches. Cum insa chiar Tatarusanu a afirmat, vom avea parte de o surpriza joi in ceea ce priveste desemnarea capitanului, asadar inclinam spre faptul ca nu va fi niciunul dintre cei doi. 

Sponsorul principal al nationalei Romaniei, Fortuna, organizeaza un sondaj pentru a afla parerile suporterilor legate de capitanul Romaniei. Tu pe cine mizezi?   Lasa-ne parerea ta in sectiunea de comentarii de sub acest articol.

Cine va capitanul Romaniei in meciul cu Spania?

Ciprian Tatarusanu

Vlad Chiriches

Ianis Hagi

Razvan Marin

Altcineva

Inregistreaza-te acum si pariaza pe nationala Romaniei