Victorie facila pentru Manchester United la cota 4

Ultima partida a etapei cu numarul 23 din Premier League va avea loc luni, incepand cu ora 22:00, pe Old Trafford, intre Manchester United si Stoke. Dat fiind faptul ca Stoke se afla pe antepenultima pozitie, ar trebui sa fie o victorie fara emotii pentru formatia antrenata de Jose Mourinho. Daca in mod normal cota la victorie pentru “diavolii rosii” este 1.19, casa de pariuri Betfair pluseaza, oferind cota 4.00 celor care isi vor deschide cont pana la ora meciului.


Ce trebuie facut?

Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa te inregistrezi pana la ora meciului utilizand codul ZFBNAH. Dupa inregistrare si efectuarea unui depozit trebuie doar sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe faptul ca Manchester United o va invinge pe Stoke. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Amintim, daca optezi pentru cota marita nu vei mai lua bonusul de bun-venit.  De asemenea, pariul pe victoria “diavolilor rosii” trebuie sa fie primul plasat la Betfair, in caz contrar nu vei fi eligibil la promotie.


Despre recompensa

Se anticpeaza o victorie facila pentru Manchester United la cota 4, in cazul in care aceasta se va impune, miza plasata de tine primind-o cash, pentru ca profitul sa ti se crediteze in maxim 24 ore sub forma de freebet. Spre exemplu, daca vei profita la maxim de cota marita, pariind 50 lei, iar Manchester United se va impune, cei 50 lei ii vei primi inapoi ca bani cash, pentru ca 150 lei sa ii primesti sub forma de freebet in maxim 24 ore. Freebetul trebuie plasat, de asemenea, din piata Sportsbook, pe o cota minima de 1.2. In cazul  in care preferi biletele multiple, trebuie ca minim o selectie de pe bilet sa aiba cota minima 1.2. Freebetul trebuie pariat in maxim 30 zile de la creditare, in cazul unui pariu castigator creditandu-ti-se in cont profitul, nu si valoarea freebetului. 


Rezumat

·         Inregistreaza-te la Betfair pana luni, la ora meciului, folosind codul ZFBNAH

·         Pariaza pre-live si singur pe bilet, pe piata Sportsbook, pe victoria celor de la Manchester United asupra lui Stoke

·         Maxim 50 RON se iau in calcul pentru cota marita 

·         In cazul in care Manchester United castiga miza o vei primi inapoi cash, fara cerinte de rulaj, iar profitul, pana la 150 lei, sub forma de freebet

·         Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe piata Sportsbook


United ar trebui sa invinga fara mari emotii >>>