VfB Stuttgart are un nou sponsor, Betano

Operatorul digital de pariuri sportive și cazinou Betano.com va sponsoriza în sezonul 2018-2019 o echipă din Bundesliga, VfB Stuttgart, echipă care a câștigat de 5 ori titlul în Bundesliga și de 3 ori Cupa Germaniei.


Betano vrea să devină un brand şi în Germania


Operatorul digital de pariuri sportive și cazinou Betano.com va sponsoriza în sezonul 2018-2019 o echipă din Bundesliga, VfB Stuttgart. "Die Schwaben" au revenit anul trecut în Bundesliga, după un sezon petrecut în Zweite Bundesliga şi au fost foarte aproape de a prinde un loc de Europa League. Echipa antrenată de Tayfun Korkut s-a clasat pe locul 7, având 51 de puncte, fiind la 2 puncte de RB Leipzig, care a prins ultimul loc de Europa League. "Die Roten" au 64.000 abonați și joacă meciurile de acasă pe "Mercedes Benz Arena", un stadiob cu o capacitate de 60.469 de locuri. VfB Stuttgart a câștigat de 5 ori titlul în Bundesliga și de 3 ori Cupa Germaniei. Prin această colaborare cu VfB Stuttgart, Betano vrea să devină un brand şi în Germania.


VfB este, de departe, cel mai mare club de fotbal din Baden-Württemberg


"Germania este un pas foarte important în planul de expansiune al companiei. Demonstrează dinamica noastră de a putea performa pe piețe mari și selecte, bazându-ne pe un produs inovator și servicii de top. Această expansiune ne consolidează poziția pe piețele europene pe care deja activăm. Pentru a obține licența din Germania am achiziționat un operator local, ceea ce demonstrează profesionalismul și puterea companiei noastre. Suntem foarte încântați de faptul că lansarea noastră pe piața din Germania coincide cu semnarea unui acord de sponsorizare cu VfB Stuttgart. Este un privilegiu și o onoare pentru noi să începem acest parteneriat pe termen lung cu un club a cărui influență se întinde în afara terenului de fotbal și care, de zeci de ani, este un punct de reper și un puternic nume în Germania. VfB este, de departe, cel mai mare club de fotbal din Baden-Württemberg și unul dintre cele mai mari la nivel național", a declarat în presa germană Ioannis Spanoudakis, Board Member al Betano.


Betano sponsorizează pe Olympiakos, PAOK şi U. Craiova


Casa de pariuri sponsorizează cluburile Olympiakos Pireu şi PAOK Salonic din Grecia, Universitatea Craiova din Romania, trei echipe de fotbal din Cipru şi începând din sezonul 2018-2019 pe VfB Stuttgart. De asemenea, Betano sponsorizează şi Liga Profesionistă de Fotbal, Liga 1 purtând şi numele operatorului digital de pariuri sportive și cazinou. Betano va încerca să-şi asocieze numele şi cu alte echipe de fotbal din Europa.