Univ. Craiova - Rapid Bucuresti | Cote la pariuri, ponturi si informatii

Universitatea Craiova şi Rapid se întâlnesc în runda a treia din Superliga, partida fiind programată duminică, cu începere de la ora 20:15. Meciul de la Craiova va fi televizat pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi pe Prima Sport 1.

Craiova vine după o evoluţie de excepţie în Europa Conference League

Universitatea Craiova ocupă locul al zecelea în campionat, cu 2 puncte.Oltenii nu au obţinut decât 2 remize în competiţia internă, 2-2 cu Sepsi(acasă) şi 1-1 în deplasare cu U Cluj, astfel că sunt mai mult decât motivaţi şi vor încerca să obţină primul succes în actuala ediţie a Superligii. Asta şi în condiţiile în care jucătorii lui László Balint vin după un 3-0 clar cu albanezii de la Vllaznia, un rezultat venit şi în urmă unui joc dătător de speranţe.La gazde nu pot juca Bancu şi Mateiu( suspendaţi), iar Gustavo tocmai a semnat pe iranienii de la Tractor şi va fi o pierdere importantă pentru gruparea olteană. Au renit în Bănie alţi doi jucători, Hanca şi Rivaldinho, e posibil ca şi aceştia să fie folosiţi.

UNIV.CRAIOVA (4-2-3-1): Lazar - Martić, Găman, Raúl Silva, Vătejelu - Al. Crețu, Screciu - Hanca, Baiaram, A. Ivan - Koljić. Antrenor: László Balint

Va sparge Rapidul gheaţa în confruntările din Bănie?

Gruparea bucureşteană se află pe poziţia a noua în clasament cu 3 puncte şi vine după un succes cu FCSB, scor 2-0, prin reuşitele lui Dugandzic şi Săpunaru.Oaspeţii pierduseră anterior meciul de debut cu CFR Cluj, scor 0-1, în condiţiile în care Albu a irosit un penalty în prelungiri. Rapid nu a câştigat niciodată în faţa oltenilor din 2014 încoace, astfel că e de urmărit dacă vor reuşi de această dată un succes.

Rapidiştii vin în Bănie fără Onea, Belu, Moise şi Vojtuš( indisponibili), iar   Dussaut este incert. Echipa lui Adrian Mutu l-a transferat pe Alexandru Mățan (22 de ani) de la Columbus Crew și ar putea ajunge la un acord şi cu atacantul austriac Arnel Jakupovic (24 de ani) de la Domzale (Slovenia).

RAPID (4-3-3): Moldovan - Júnior Morais, Săpunaru, Grigore, Ştefan - Albu, Crepulja, Al. Ioniţă II - Sefer, Dugandžić, V. Costache.Antrenor Adrian Mutu.

Univ. Craiova - Rapid Bucureşti – informatii si statistici

- De la revenirea fotbalului craiovean pe prima scenă din 2014, cele două s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă şi de fiecare dată s-a impus gruparea din Bănie.

- În sezonul trecut oltenii au câştigat în tur cu 2-1 la Bucureşti (Jovan Marković 83, Elvir Koljić 90+1 - Alexandru Albu 14) şi cu 1-0 în retur la Craiova (Elvir Koljić 5). 

- În schimb rapidiştii au reuşit în 2014 să se impună în faţa craiovenilor, dar în Cupă României, scor 1-0 prin reuşita lui Ciolacu.

- Craiova are 1 victorie şi patru egaluri în ultimele cinci confruntări din toate competiţiile.

- Rapid s-a impus în două partide şi a înregistrat trei eşecuri, tot în 5 meciuri.

- Oltenii sunt neînvinşi în ultimele cinci meciuri de pe arena proprie, înregistrând 2 victorii şi 3 remize.

- Giuleştenii au câştigat doar un meci în ultimele cinci prezenţe pe teren străin, iar 4 dispute le-au pierdut.

Univ. Craiova vs Rapid vs , ponturi pariuri

Dacă luăm în considerare meciurile celor două grupări cu Vllaznia, respectiv FCSB, cu siguranţă meciul va fi unul mai mult decât promiţător.Iubitorii fotbalului  vor umple mai mult ca sigur  arena din Bănie, astfel că jucătorii celor 2 teamuri ar trebui să fie extrem de motivaţi.Nu sunt motive să nu luăm în calcul o dispută cu multe reuşite mai ales că în loturile Craiovei şi Rapidului se regăsesc jucători de calitate în atac.La casele de pariuri legale din România puteţi miza pe o reuşită oricând pe parcursul meciului a croatului Marko Dugandžić, cota fiind una atractivă.