Un nou bonus de inregistrare te asteapta la Betfair

Pentru a atrage clientii, casele de pariuri licentiate in Romania trebuie sa puna accent pe lucrurile importante si sa le imbunatateasca permanent. Unul din lucrurile care atrag atentia cel mai des unui utilizator care doreste sa-si creeze cont la o casa il reprezinta bonusul de inregistrare. De curand, casa de pariuri Betfair a adaugat un nou bonus de inregistrare, cel vechi, de 50% pana la 450 RON, nemaifiind valabil.

Beneficiaza acum de aceasta oferta fantastica prezentata de Betfair >>>

5cd1593a544f1_1557223738.png

Ce trebuie sa fac?

Noul bonus este de 500 lei, acordat sub forma de freebeturi, insa nu in urma unei depuneri, ci a unor pariuri. Pentru a beneficia de acest bonus trebuie sa te inregistrezi la Betfair utilizand codul ZBAN01. Bonusul maxim se va obtine in 5 etape, pentru a incheia o etapa trebuind sa plasezi 5 pariuri singure pe bilet pe piata Sportsbook, fiecare avand o valoare minima de 50 lei. Fiecare pariu trebuie sa aiba cota minima 1.5. Pariurile trebuie plasate si solutionate in maxim 30 zile de la deschiderea contului pentru a primi freebetul. Daca ai depus prin Skrill sau Neteller nu esti eligibil la promotie.

Clientii au 7 zile la dispozitie pentru a finaliza fiecare din cele 5 pariuri dintr-o etapa. Daca in termen de 7 zile nu se indeplinesc toate conditiile de participare, vei fi automat transferat la pasul urmator, fara a primi bonusul pentru etapa precedenta.  Spre exemplu, daca in prima etapa (primele 7 zile) ai plasat 5 pariuri, pentru a primi bonusul trebuie ca toate cele 5 pariuri sa se finalizeze in acest interval.

Despre recompense

Un nou bonus de inregistrare te asteapta la Betfair, dupa fiecare 5 pariuri plasate urmand a primi un freebet de 100 lei, indiferent ca pariul este castigator sau nu. Freebeturile vor fi acordate in termen de 24 ore de la indeplinirea cerintei. Sigur, daca pariurile sunt inchise prin optiunea Cash Out nu vei mai fi eligibil la promotie. Fiecare freebet este valabil timp de 30 zile de la primirea lui, trebuind plasat din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair utilizand codul ZBAN01
  • Pentru fiecare 5 pariuri de 50 lei plasate in piata Sportsbook vei primi un freebet de 100 lei
  • Poti beneficia de aceasta promotie de 5 ori
  • Cele 5 pariuri dintr-o etapa trebuie finalizate in termen de 7 zile
  • Fiecare freebet trebuie plasat in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook


Beneficiaza acum de aceasta oferta fantastica prezentata de Betfair >>>