Turneu zilnic cu premii in valoare de 6 000 RON

Am vazut multe promotii la cazino pana acum, insa niciuna la fel de tentanta ca a acestei case online. Aici poti castiga o parte din fondul total de premii de 6 000 lei, iar partea cea mai buna este ca asta se intampla in fiecare zi. Exact, ai citit bine, zilnic ai ocazia sa obtii un premiu daca vei participa la jocuri de cazino la aceasta casa online.
 

Cine este eligibil?


Turneul este destinat tuturor utilizatorilor acestei case online, pentru a participa nefiind necesara vreo inscriere, ci doar sa joci in cadrul jocurilor video (Video slots) din Cazinoul Betano. Tinem sa spunem ca nu vei putea intra atat de usor in clasament si nu credem ca toata lumea care va incerca video sloturile va indeplini cerinta. Aceasta spune ca in fiecare zi sa joci minim 400 runde la unul sau mai multe jocuri video.
 
 
La prima vedere, cerinta poate fi dificila, insa, chiar daca nu ar fi existat, cei care se bateau pentru premii cu siguranta depaseau acest numar minim de runde, astfel ca nu are nicio relevanta cerinta, in opinia noastra. Miza  minima a unei runde este 1 RON. Clasamentul va lua in calcul castigul net (profitul) realizat in 20 runde consecutive. Evident, vei puncta doar cu cel mai mare castig net avut in acea zi.
 

Premii


Cei 6 000 RON vor fi impartiti de primii 120 clasati in acea zi. Primul va castiga 400 lei, ocupantii celorlalte doua locuri de pe podium vor lua 300 lei, cei clasati pe 4-6 se vor alege cu 200 lei, ocupantilor pozitiilor 7-16 li se vor credita 100 lei, cei clasati intre locurile 17-40 vor lua 50 lei, restul pana la locul 100 se vor alege cu 30 lei, pe cand ultimii 20 clasati vor castiga 20 lei.
 
Clasamentul va fi actualizat periodic, astfel incat iti vei putea monitoriza permanent locul si punctele. Surpriza placuta este ca banii se vor credita cash, fara cerinte de rulaj. Jocurile eligibile in cadrul concursului se afla doar in categoria Sloturi Video din sectiunea “Cazino”, putand fi jucate atat pe desktop, cat si pe dispozitivele mobile.
 

Participa acum pentru a avea sansa de a castiga zilnic premii cash