"Tunarii" au cota 21.00 la 888 Sport pentru o victorie în bârlogul "lupilor"

Wolverhampton Wanderers are 3 victorii consecutive în campionatul Angliei şi se bate cu Leicester City, Chelsea şi Manchester United ca să termine pe locurile 3-5 şi să joace în Liga Campionilor. Arsenal este la 6 puncte de poziţia a 5-a şi meciul de la Wolverhampton este ultima şansă de a mai putea spera să se califice în această competiţie.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote foarte atrăgătoare pentru a putea paria pe cel mai interesant meci din Premier League. Mai exact, ai cota 11.00 pentru o victorie a "lupilor" şi cota 21.00 pentru un succes al "tunarilor".

Cum profiți de cotele mărite de la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până sâmbătă, 4 iulie, ora 19:30;
  • Pariază pe victoria lui Wolves sau a lui Arsenal, la cota de 11.00, respectiv 21.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Ce faci dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Wolves şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 275 lei;
  • Dacă pariezi pe Arsenal şi aceasta câştigă pe "Molineux Stadium", vei obţine în cont pariuri gratuite de 21.00 x 25 lei = 525 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

Leicester City, Chelsea, Manchester United şi Wolverhampton se bat pentru a evita locul 6, care este de Europa League. Arsenal şi Tottenham Hotspur încă mai speră la un loc de Liga Campionilor. Mai sunt de disputat 6 etape de foc în Premier League. Va fi un final de sezon fulminant, cu multe meciuri beton, toate eligibile pentru pariere pe 888 Sport. E timpul să profiţi de promoţiile excelente oferite de 888 Sport în acesastă lună fierbinte!