Top echipe cu rezultatele cele mai bune in sezonul 2018-2019

Avand in vedere ca ne aflam in pauza competitionala, ni se pare o idee buna sa trecem in revista ehipele de fotbal care au avut un start de campionat perfect sau aproape de perfectiune. Sigur, asta nu garanteaza faptul ca aceste echipe vor lua titlul, asistand, de altfel, in ultimele sezoane la multe cazuri in care formatii ce au avut un start foarte bun de campionat “s-au inmuiat” pe parcurs. Deocamdata insa, am putea profita de forma lor buna pentru a bifa cateva bilete “verzi” la pariuri.


Sase echipe care au acumulat maximum de puncte

In acest studiu au fost analizate zeci de campionate din Europa, insa si esaloanele inferioare, precum si campionate importante din afara Europei. Ligile in care s-au disputat mai putin de 5 etape nu au fost luate in calcul. Pentru moment, 6 echipe au sanse sa incheie campionatul fara sa piarda vreun punct. Sigur, nu se va intampla asta, insa sanse ca macar una dintre ele sa termine neinvinsa exista. Criteriul de departajare pentru cele 6 echipe a fost numarul mai mare de meciuri. Astfel, pe primul loc se afla Salzburg (Austria, 10 meciuri). O urmeaza PSG (Franta, 9 meciuri), Juventus (Italia, 8), PSV Eindhoven (Olanda, 8), PAOK Salonic (Grecia, 6) si AEL Limassol (Cipru, 5).


Dintre acestea, trebuie punctat ca PAOK Salonic si AEL Limassol au primit doar un gol in etapele scurse, Cel mai bun golaveraj dintre aceste 6 echipe il are PSV, cu 30 goluri marcate si 3 primite, urmata indeaproape de PSG, cu 32 goluri marcate si 6 primite. In mod oarecum normal, avand in vedere ca are cele mai multe meciuri jucate, Salzburg a primit cele mai multe goluri dintre cele 6 echipe: 8 la numar.


Alte zece formatii fara infrangere

Situatie foarte echilibrata la varf in Premier League, acolo unde dupa 8 etape nu mai putin de 3 echipe au reusit sa nu sufere nicio infrangere in acest sezon. Este vorba despre Manchester City, Chelsea si Liverpool, toate cele 3 formatii obtinand 6 victorii si doua remize. In afara acestora, inca 7 formatii sunt neinvinse in aceasta editie. Este vorba despre Atromitos (Grecia, 5 victorii, o remiza), Panathinaikos (Grecia, 5 victorii, o remiza), Genk (Belgia, 8 victorii, 2 remize), Racing (Argentina, 6 victorii, 2 remize), Borussia Dortmund (5 victorii, 2 remize), Braga (5 victorii, 2 remize) si Benfica (5 victorii, 2 remize).


La acest capitol impresioneaza placut si echipa irlandeza Dundalk, care dupa 33 etape a obtinut 25 victorii, 5 remize, suferind 3 infrangeri, dar si echipa finlandeza HJK Helsinki, cu 22 victorii, 6 remize si 3 infrangeri, respectiv cea suedeza AIK Stockholm, care a suferit o singura infrangere din 25 meciuri, remizand de 7 ori.


Echipe care nu au cunoscut victoria in acest sezon

Nu mai putin de 15 formatii din campionatele de pe prima scena, dar si din esaloane inferioare, nu au simtit gustul victoriei in acest sezon, in unele campionate trecand destule runde. Spre exemplu, in Islanda, unde in 24 etape Keflavik a acumulat doar 4 puncte, ca urmare a unor remize. Nici Macclesfield, aflata in League Two din Anglia, nu evolueaza mai stralucit, din 12 meciuri obtinand 4 remize, suferind 8 infrangeri. Dintre aceste 15 formatii, Apollon Smirns din prima liga greaca este singura care nu a obtinut vreun punct, suferind 6 infrangeri.


Cote la victorie etapa urmatoare

Sigur, avand in vedere performantele foarte bune, cota la victorie a multor echipe fara punct pierdut a devenit destul de mica. Dintre cele 6 echipe care au avut un start fara greseala, in acest moment (cu o saptamana inaintea urmatoarei etape), cota cea mai mare la victorie o are PAOK Salonic (2.01), care va juca in deplasare cu Aris Salonic), urmata de Juventus, cu o cota de 1.22, celelalte formatii avand cota maxima 1.12. Probabil ca AEL Limassol va avea o cota mai mare, insa oferta din campionatul Ciprului nu a aparut deocamdata nicaieri.


Formatiile care au pierdut puncte pana acum, insa ca urmare a unor remize, nu a unor infrangeri, au cote ceva mai mari la victorie. Spre exemplu, Panathinaikos este cotata cu 1.76 in partida de pe teren propriu cu Panionios, iar Atromitos are cota 2.06 in partida de pe propriul teren cu Asteras.  Este bine sa iti stabilesti o strategie inainte de a plasa acest tip de pariu.


Meciuri usor de gasit in oferta

Dintre aceste echipe cu rezultatele cele mai bune in sezonul 2018-2019, insa si cele mai proaste, nu exista casa de pariuri online care sa nu aiba in oferta meciurile echipelor in cauza, mai ales ca ligile din care provin nu sunt slabe. Exceptia ar fi Islanda, chiar si Cipru, insa o casa de pariuri care se respecta ar trebui sa dispuna in oferta de toate campionatele, cel putin de cele care nu sunt din lumea a treia. Daca vom plasa un pariu solist sau chiar doua pe bilet in urmatoarele etape bazandu-ne pe clasamentul prezentat mai sus, exista sanse destul de mari sa generam profit.Rezumat

  • Salzburg, PSG, Juventus, PSV, PAOK Salonic si AEL Limassol sunt echipele care nu au pierdut niciun punct in aceasta stagiune
  • Atromitos, Panathinaikos, Genk, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Racing, Borussia Dortmund, Braga si Benfica au pierdut puncte in acest sezon, insa nu in urma unor infrangeri
  • Apollon Smirns este singura echipa din Europa care nu a acumulat niciun punct in acest sezon
  • Plasand pariuri inspirate din aceste clasamente sunt sanse mari de a genera profit, cel putin in etapele urmatoare


Daca vrei sa beneficiezi de cote mari aceasta este casa de pariuri potrivita pentru tine >>>