Top echipe cu maxim doua goluri pe meci in 2018-2019

Daca la inceputul fiecarei saptamani te uiti peste mare parte a rezultatelor din weekend, nu doar pe cele din campionatele de top si Liga I, probabil ai observat pana acum care sunt ligile in care se inscriu putine goluri. In acest articol vom aprofunda insa pentru a vedea care sunt acele echipe cu maxim doua goluri pe meci in 2018-2019. Evident, mizand pe optiunea „Under 2.5 goluri” conform acestui clasament vei avea sanse mai mari ca la sfarsitul sezonului sa generezi profit.


Patru echipe cu meciuri de maxim doua goluri in fiecare etapa de campionat

In efectuarea statisticii au fost luate in calcul prima liga a campionatelor din Europa si nu numai, insa si esaloanele inferioare din campionate mai importante, nu insa si ligi in care s-au scurs mai putin de 5 etape. In majoritatea campionatelor au avut loc mai putin de 10 etape, astfel sansele ca o echipa sa aiba un procentaj ridicat al meciurilor cu maxim doua goluri fiind mai mare decat sansele de a intalni o echipa cu 15-20 etape la activ sa faca asta.


Este cazul si primelor 4 echipe din acest top, care au un procentaj in campionat de 100% al meciurilor in care au fost marcate cel mult doua goluri. Vorbim aici despre Polokwane (Africa de Sud, 8 meciuri), Feirense (Portugalia, 7 meciuri), Nueva Chicago (Argentina Primera B, 5 meciuri) si Ternana (Italia Serie C, grupa B, 5 meciuri). Urmatoarele 3 clasate in acest top echipe cu maxim doua goluri pe meci in 2018-2019 au peste 10 etape jucate in campionate, procentajul partidelor care s-au incheiat cu maxim doua reusite fiind de 91%, respectiv 90%. Este vorba despre Dynamo Kiev (Ucraina, 11 meciuri din 12 etape), Grossaspach (Germania 3.Liga, 11 meciuri din 12 etape), precum si Trayal Krusevac (Serbia, 10 meciuri din 11 etape). In meciurile a 5 dintre cele 7 echipe pomenite mai sus de etapa viitoare cota pentru inscrierea a minim doua goluri nu este mai mica de 1.6.


O echipa din Liga I se afla in top 40

De obicei, cand este vorba despre un top al tarilor europene sau al echipelor europene de fotbal in acest caz, multi tindem sa cautam si formatiile romanesti, pentru a vedea unde se situeaza. Asta indiferent la ce se refera topul, lucru normal, de altfel. In cele mai multe astfel de topuri nu suntem prea placut impresionati de pozitiile pe care se gasesc formatiile romanesti, mai ales daca vorbim despre fotbal.


In acest top echipe cu maxim doua goluri pe meci in 2018-2019 nu trebuie sa scrollam foarte mult pentru a gasi o echipa de Liga I. Este vorba despre Dunarea Calarasi, aflata pe locul 37, in 9 din cele 11 partide ale acesteia marcandu-se maxim doua goluri. Urmatoarea echipa romaneasca in acest top este Hermannstadt, aflata 25 pozitii mai jos, in 9 din cele 12 partide ale acesteia inscriindu-se mai putin de 3 goluri. Observam ca Dunarea Calarasi si Hermannstadt sunt exact echipele care au promovat in Liga I in acest sezon, asta insemnand ca ambele formatii prefera prudenta. Lucru deloc de condamnat in cazul echipelor nou-promovate. Daca ne uitam in clasament insa, vedem ca aceasta tactica nu o prea ajuta pe Hermannstadt.


Alte echipe ce impresioneaza cand vine vorba de meciuri cu maxim doua reusite

Mai sus am vazut ca 7 este numarul echipelor care in acest moment (n.r. 22.10.2018) au un procentaj al partidelor de maxim doua reusite de cel putin 90%. Alte formatii demne de urmarit in ceea ce priveste numarul mic de goluri sunt Sandecja Nowy S. (liga a doua poloneza, 12 meciuri din 14 etape), Krsko (Slovenia, 11 meciuri din 13 partide), Rotor Volgograd si Luch Vladivostok (a doua liga a Rusiei, 14 meciuri din 17 etape), Cruzeiro (Serie A Brazilia, 23 meciuri din 29 etape), dar si CRB (Serie B Brazilia, 25 meciuri din 32 etape), AIK Stockholm (Suedia, 20 meciuri din 26 etape) sau Deportivo Pasto (Columbia Clausura, 26 meciuri din 34 etape).


Cum putem profita de optiunea „Under 2.5 goluri”?

Cele 3 echipe care completeaza top 10 in acest top echipe cu maxim doua goluri pe meci in 2018-2019 sunt Bursaspor (Turcia), Valencia si Getafe (Spania), in 8 din cele 9 meciuri ale celor 3 formatii marcandu-se maxim doua goluri. In urmatoarea etapa, cotele a 7 din cele 10 meciuri nu sunt mai mici de 1.6 cand vine vorba de optiunea „Under 2.5 goluri”. Avand in vedere asta, dar si faptul ca sansele sunt destul de mari ca in meciurile respective sa se marcheze mai putin de trei goluri, ai putea alege doua dintre cele 10 echipe, ale caror meciuri sa le plasezi pe un bilet la o casa online de pariuri licentiata in Romania. Astfel, cota totala ar trebui sa fie mai mare decat 2.00, chiar 2.5 sau 3.00, putand astfel sa alegi ce strategie doresti astfel incat aceasta sa fie si eficienta.


Rezumat

  • Patru echipe din ligile europene si nu numai au procentaj de 100% in ceea ce priveste meciurile de „Under 2.5 goluri”
  • Dunarea Calarasi este echipa din Romania care se afla in top 50 in acest clasament
  • Media cotelor pentru optiunea „Under 2.5 goluri” la astfel de echipe este 1.6
  • Daca doresti sa pariezi pe aceasta optiune cel mai eficient ar fi sa alegi doua meciuri in care evolueaza echipe aflate in top 10 in acest clasament, meciuri pe care sa le plasezi pe un singur bilet


Descopera casa de pariuri care dispune de unele dintre cele mai mari cote de pe piata online >>>